Автор Тема: Нужда от съвет  (Прочетена 3060 пъти)

anvil

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
Нужда от съвет
« -: Юни 04, 2016, 10:27:29 am »
Привет колеги.Имам нужда от помощта ви.Имам киа карнавал 2002г 2.5 v6 бензин,но ми се счупи мотора и се чудя дали да я пусна на части...гледам,че се търсят части само за дизелите.Въпросът ми е да я разглобявам ли или няма смисъл...за бензиновите търсят ли се части и ако да какво най-вече?Като проверих обявите има само 2-3 бензинови,та затова питам карат ли се масово и търсят ли се части или ще си е вечно моя!?  :o

Alexief

• Новак
  • *
  • Публикации: 5
Re: Нужда от съвет
« Отговор #1 -: Юни 05, 2016, 08:07:01 am »
Ако само мотора е прецакан, а иначе е читава, може да помислиш за мотор от някоя ударена(задължително да е ударена). Така преди време си оправих Яриса. Дъщеря ми още я търкаля и е кола, с която бих тръгнал на околосветско.

rockton

• Разбирач ;)
  • Публикации: 123
« Отговор #2 -: Юни 07, 2016, 10:08:26 pm »
Не че нещо се опитвам да се заяждам.... но ми е много чудно и невероятно КАК успя да съсипеш тоя прекрасен нечуплив мотор, или просто така си я купил, с дефект!????
"четенето на грешки" - не е диагностика , "изтриването на грешки" - не е ремонт!  0896 633459 /autoelectronic/

anvil

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #3 -: Юни 08, 2016, 11:55:38 pm »
Колата е нов внос,но явно си е била с дефект-тук е карана САМО 600 км. и точно сложих чисто нов газов инжекцион.Четох във форума,че дизелите мешат и надуват през 0-пръстените на масления охладител,но не знам дали бензиновия го има този охладител или надува от друго място...някой ако е в час да помага моля :o и въобще карат ли се бензинови...няма никакви обяви и това малко ме плаши

petyu

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 67
« Отговор #4 -: Ноември 29, 2016, 09:39:00 pm »
Е точно поради  такъв нов внос никога не съм си купувал кола от Бг. всяка оферта която е публикувана е задължително УНИКАТ , НОВ ВНОС , но никога не се знае от къде и колко нов е вноса , ТОП СЪСТОЯНИЕ и  всички коли са под 200 000км мн. рядко да има някъде нещо над 200 000км.
Колега погледни цените в ибей  с доставката и си преценявай.