Автор Тема: Възпроизвеждане на видео/utube/онлайн ТВ на фабричния диспелей на Спортидж 2016  (Прочетена 2745 пъти)

Vl_Tashev

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
  • KIA SPORTAGE 1.6i 16V GDI 2WD 6MT EX
Здравейте колеги,

Моля за съвет, как мога на KIA SPORTAGE 1.6i 16V GDI 2WD 6MT EX, да възпроизведа видео/utube/онлайн ТВ на дисплея на фабричната навигационна система.
Има Bluetooth и Wi-Fi връзка, но опциите позвляват само възпрозвеждане на снимков материал и аудио.

Благодаря предварително.

Crivite

• Новак
  • *
  • Публикации: 20
  • Kia Sportage 2.0 16V CVVT AWD 5МТ
Здравей колега, за видео знам, че може чрез USB. Като качиш видео файл на USB-то и "ръгнеш" флашката в USB порта на колата би трябвало да ти се възпроизведе. За сърфиране, чрез WiFi мисля че трябва да имаш браузър, но не съм сигурен. а за ТВ-то вече никаква идея нямам.

Не казах, кой знае какво ама, както се казва малко ама от сърце!  :)

Някой друг, ако знае повече да каже, че и на мен ми стана интересно.

Vl_Tashev

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
  • KIA SPORTAGE 1.6i 16V GDI 2WD 6MT EX
Коментарът от Киа е, че не може поради политика на Компанията - да не се разсейва водача. Само че доста от фукциите на компютъра изискват ръчната да е дръпната преди да ти ги отключи. В този ред няма пречка да е позволено и видео/ТВ да може да се възпроизведе при дръпната ръчна. Нещо повече, After made навигациите поддържат видео и са си чисти андроид таблети вградени в колата

Коментира се на Google "Android Auto" - https://www.android.com/auto/, приложението, което се поддържа от Спортидж 2016, но за България същото още не е активно и не ми дава да го инсталирам на смартфона за да проверя, дали така бих могъл да ползвам дисплея, който е с тъч скрийн, като таблет с интернет от телефона 

smirn0ff

• Master of KIA
  • Публикации: 1731
  • Шеф диригент
    • Inspire Communications LTD
Google play все още не се поддържа за Европа за нито един модел на KIA/Hyundai.
При мен на Genesis-a мога да пускам видео, но само когато автомобила е на "P" , т.е. брои се паркиран.
Иначе поддържа DVD и Divx също.
Hyundai Genesis 2015 3.8 V6 AWD
KIA VENGA 1.6 CVVL EX 4AT
[ex]KIA CEED 1.0 T-GDI GT LINE
KIA VENGA FL 1.6 CVVL EX 6AT
[ex]KIA OPTIMA 2.0 CVVL EX 6АТ
[ex]KIA CEED 1.6 CRDI LX 5MT