Автор Тема: KIA SORENTO 2005 GRDI автомат - светеща индикация на таблото  (Прочетена 2755 пъти)

noyonoev

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
Здравейте. От няколко години съм горд собственик на КИА Соренто 2005 GRDI  автомат .Но от известно време ми се включва по време на движение една зелена индикация която се намира от дясната страна на волана и представлява четири колела свързани по между си(две по две) като между тях има квадратче(и то е плътно и оцветено в зелено). Прилича ми на индикацията на среден диференциал но не съм сигурен.Мига постоянно и трябва да отбия от пътя и да спра и чак тогава изчезва от таблото.Няма видимо изменение в движението на автомобила и в поведението му на пътя.Притеснява ме само ,че това нещо се включва както при висока скорост, така и при ниска.Мигането на тази индикация показва реално включен блокаж на диференциала или е електрически проблем?Трябва ли да се притеснявам?Ходих да я чекнат на компютър но по това време вече не мигаше и нищо не разбраха.Не откриха дори някаква грешка която да трябва да се трие от компютъра.Някой може ли да помогне със съвет или с подобен проблем на който да е намерил решение.Мога да кача снимки на таблото а да покажа коя индикация точно свети.