Добре Дошли във Форума
Драги колеги, вчера вечерта както се прибирам си викам я дя сипя малко бензинец. Айде в ОМВ-то в Младост. Разправям му на оня убавец да ми провери гумите. Връщам се и кво да видя оня убавец още клечи до задната гума. Викам му кво става бе как е налягането и в същото време чувам гумата как изпуска. Тоя охлюв ми разправя ами "винтила е счупен". Викам как така бе. Оня ми не знам. После сменях гумата на улицата. А са звъня в сервиза и ми разправят за винтила 170 лв. Щото тоя е за (TPMS)!Мнооо ме е яд.
Цитат на: proc в Януари 23, 2009, 09:44:06 amДраги колеги, вчера вечерта както се прибирам си викам я дя сипя малко бензинец. Айде в ОМВ-то в Младост. Разправям му на оня убавец да ми провери гумите. Връщам се и кво да видя оня убавец още клечи до задната гума. Викам му кво става бе как е налягането и в същото време чувам гумата как изпуска. Тоя охлюв ми разправя ами "винтила е счупен". Викам как така бе. Оня ми не знам. После сменях гумата на улицата. А са звъня в сервиза и ми разправят за винтила 170 лв. Щото тоя е за (TPMS)!Мнооо ме е яд. мой човек ... голяма грешка си направил!никога, ама никога недей да правиш подобно нещо втори път, ако искаш да си караш колата със здраве..значи аз изключително рядко използвам на тия "пишлемета" по бензиностанциите услугите. Сам си зареждам, сам си проверявам гумите, сам си мия стъклата и т.н.Иначе току виж вместо дизел някой скапаняк ми налял бензин, което се случва редовно по бензиностанциите, или ми преебал винтилите на гумите( както при тебе) или направил друга беля. А замислял ли си се дали на тия им пука въобще? Мога да ти кажа че им е през к*ра за тебе и за мене и още по-малко за колите ни... Специално за цел гуми, съм си купил едно малко компресорче на 12 волта дето мога и насред полето да си помпя гумите с него ... не струва много - 40лв със здраве
TMPS системата незнам защо сте си я взели ... аз лично за БГ не виждам никакъв смисъл от нея. само главоболия...а на всичко отгоре, като сменяш гумите и таблото светва като коледна елха.