Добре Дошли във Форума
И аз чакам GT, вече над 9 месеца. Неустойката е нещо от рода на 200лв. По-скоро се надявам да ми я дадат на цената от договора, защото вече поскъпва 2 пъти по ценова листа от тогава.
Здравейте,Март месец поръчах ProCeed GT-line и в момента колата се регистрира в БГ. Надявам се скоро да си я получа.Поздрави.
И аз да се похваля - Февруари поръчах SW GT-line и преди седмица пристигна в София. Къде си застраховате новите автомобили?
Здравейте колеги Да се присъединя и аз към клуба на КИА и чакащите. Този месец поръчах Proceed GT, 204 hp experience цвят. Ще видим кога ще дойде и дали дядо коледа прави изненади, но като чета темата и успях да говоря с 1-2 собственика тук и в чужбина, чакането е средно по 4 месеца и повече. Търговеца тук ми сподели, че реално поръчки се пращат до КИА до 10число за месеца и предходния, тоест ако сте поръчали като мен на 15.09 поръчката ще я пратят към централата чак другия месец Ще видим, дано чакането си заслужава
Благодаря колеги, дано всички имаме късмет. Като ви гледам колко време чакате, направо се замислям дали не направих грешно решение, че не поръчах Шкода Superb с 20% отстъпка.. там тавана на чакане беше 3 месеца.