Добре Дошли във Форума
Здравейте имам няколко проблема на Киа спортидж 2.0д-185к.с 2017г. ако може от някой съвет.1.сензора за дъжд не работи-като минеш през ауто режим отчита и се пуска после НЕ. след четене по чужди форуми реших да отворя кутията горе и както размърдах сензора и кабела тръгна но след 2 цикъла спира. махнах сензора и той не е залепен с нищо а знам ,че трябва да има нещо като двойно лепещо прозрачно.Поръчах от али експрес ,ще препоя и обувките и да видим.2.Грешка датчик твърди частици или particulate matter sensor , колата няма проблеми не набива грешки, имам я от 500 км, но и предния собственик не ми е казал да има проблем. мога ли да карам така извесно време понеше искам да го намеря по евтин.Корпартс 800лв. заместители около 500 . Или от е бей да търся Н: 392652F250 Кое е по добър вариант?3. Последно само в шофьорския отсег под кичето има вода дунапрена беше подгизнал...суших 2 3 часа ок е на 90% да кажем. Изсипах 10 кофи с вода няма капка.Вдясно и отзад е сухо? колата е с панорама, но таван сух?Благодаря ,живи и здрави.