Автор Тема: Мнения за Киа Рио 2006г  (Прочетена 38665 пъти)

frenchy

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
Re: Мнения за Киа Рио 2006г
« Отговор #15 -: Юли 28, 2014, 12:14:10 am »
Здравейте,
Реших да не пускам нова тема,тъй като тази задава почти същите въпроси като мен.
Предстои ми да си взема книжката и искам да запозна да карам веднага.Харесала съм си Киа Рио Комби,2005 година на 90 000 километра.Живеем във Франция и тази кола ще ни трябва за пътувания до България и ходене до магазина.Няма да бъде карана градско,но ще навърта поне 5000 километра на година.Трябва да държи фронта поне 4-5 години..
Мислите ли че е подходяща за мен (много млад шофьор,който ръчка скоростите и натиска много съединителя) и ще може ли да й се сложи парктроник?
Благодаря от сърце!

Shadow

• Експерт
  • Публикации: 447
  • Sportage 2.0® CRDI AWD
« Отговор #16 -: Юли 28, 2014, 12:56:44 am »
Няма кола , на която да не може да се сложи парктроник. Относно другите въпроси ..... всичко е въпрос на късмет при покупката. Може да излезе супер читава, о може и да имаш проблеми. Иначе за начинаещ не е лоша колата само трябва да посвикнеш с комби размера  ok.

frenchy

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #17 -: Юли 28, 2014, 01:54:47 pm »
Благодаря :) Не съм много веща..(хич даже ) ...Иначе за размера - аз и сега карам комби,Опел Астра Комби 2010 година...не мисля,че Киата е по -дълга?

Благодаря иначе... :)

roa

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 83
  • KIA RIO LS
« Отговор #18 -: Септември 19, 2014, 10:52:33 am »
Благодаря :) Не съм много веща..(хич даже ) ...Иначе за размера - аз и сега карам комби,Опел Астра Комби 2010 година...не мисля,че Киата е по -дълга?

Благодаря иначе... :)

Карам такава вече три години. Взех я на 60 хил и съединителя беше заминал. Беше внос от Италия, и не знам как е карана, но имай го едно на ум.
С размера се свиква, а и тя е маневрена. Щом и имаш опит с по дълги коли, няма да имаш проблем с КИАта. Ние (жена ми я кара, даже по често от мен) сме доволни - евтина подръжка, добър двигател (2005 е с 1,6л 16 клапанов на Хюндай мисля).
Незнам, само, за дълъг път дали ще е комфортна - седалките не са от най удобните. Аз до морето се изгърбвам, при все че има доста анатомични регулации вкл и за кръста! Подлакътникет е доста удобен ...

plamendor

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #19 -: Януари 11, 2026, 08:53:27 pm »
Моите разходи