Автор Тема: Електрически багажник Sportage IV  (Прочетена 5282 пъти)

bigboy

• Новак
  • *
  • Публикации: 11
Електрически багажник Sportage IV
« -: Май 04, 2021, 10:29:28 pm »
Здравейте колеги,
имам Kia Sportage IV 2019г., и искам да си добавя ел. багажник.
Имате ли идея дали КМБ могат да го инсталират или от къде може да се закупи?
Писал съм на мейла на КМБ, никой не благоволи да ми отговори.

StaniGenov

• Новак
  • *
  • Публикации: 11
Re: Електрически багажник Sportage IV
« Отговор #1 -: Май 05, 2021, 06:34:03 pm »
Пиши на някой от дилърите директно. Аз обикновено пиша на Ивайло и винаги ми отговаря. За съжаление не знам второто му име а в момента не мога да проверя пощата си за мейл адрес.

viktordimitrov

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #2 -: Януари 16, 2026, 12:33:14 pm »
Здравейте,

Електрическия багажник на нашата Киа направи проблем. Спря да се отваря и затваря автоматично.
Когато задържа бутона на дистанционното или този в купето се отключва, но не започва да се да повдига. Ако го отворя ръчно и тогава натисна бутона на дистанционното започва да се вдига. Бутона за прибиране също работи, но като се затвори не иска да прилепне и да се затвори напълно. Трябва да го натиска ръчно и тогава се затваря напълно.
Според мен ел. амортисьорите са заминали. Колата е 2018г. Досега не е имала никакви проблеми.

Моля за съвет и мнение.
Редактиране на публикация

justalittlesign

• Spammer
  • Публикации: 832
  • Kia Sportage 1.6,180, МHEV, EX
« Отговор #3 -: Януари 16, 2026, 09:32:56 pm »
Ще ви одерат кожата за такова нещо в КМБ. Като екстра струваше 5 бона и аз се отказах да я купя, когато поръчвах колата
В Ибей продават https://www.ebay.com/itm/145314458148 . Мога да ви посъветвам да се обадите в сервиза на Микрон в Княжево, София. Те се занимават с жила, ключалки и всякакви механизми за вратни на автомобили.
« Последна редакция: Януари 16, 2026, 09:37:02 pm от justalittlesign »