Добре Дошли във Форума
На staik, ако е екзекютив може от там да идва разликата.Сутринта видях по Цариградско пътна помощ в посока КМБ с натоварен Experiance Green comfort.С найлоните по седалките беше, регистриран, започваше със СВ6_____ номера.
Днес ми звъннаха от КМБ. Казаха ми ,че поръчания от мен PHEV в цвят по избор няма да го бъде, а имали на производствената линия в друг цвят в случая червен със същите останали конфигурации GT , PHEV и тнт. ще бъде с около 1000 лв по скъп , със сигурност за моя сметка.Казаха ми ,че PHEV i Hybrid 235 кс най вероятно няма да има скоро, и че ако не се съглася ще ми върнат капарото ,Аз взех та се съгласих , че иначе влизам в 11ия месец на чакане
Как така няма да има скоро хибриди?? Това е меко казано стряскащо!
Вчера писах мейл към КМБ и казаха, че очакват сряда/четвъртък доставка и май щяло да има няколко GT Line MHEV (това чакам и за това конкретно питах) - дано има зарадвани преди празниците
Положението е безкрайно незнайно. Поръчах вече поръчан от КМБ Executive 1.6, бензин без MHEV, ръчка, без 4х4 с идеята, че няма нищо сложно като агрегати и задвижване, и се надявах да има някакво по-бързо раздвижване в рамките на 2-3 месеца, но за момента няма. Изглежда, че логиката ми не е релевантна и затова говори поръчката на мои познати в HYUNDAI - поръчка на изцяло базов i20, който също вече е бил поръчан от дилъртвото и уж трябваше да дойде до 3 месеца, е дойде след 6. Отделно, от уж по-запознати хора чувам, че производителя приоритизира по-скъпи поръчки, защото това генерира по-голям оборот и съответно марж за компанията, но пък при въпросните по-скъпи, компонентите за произвтодство са проблем. Аз се подлъгах, че нещата ще се случат бързо и заложих на Sportage, при положение, че имаше наличен QASHQAI от днес за утре, но да видим дали съдбата ще ме възнагради за смелостта. За съжаление не мога да отлагам и да чакам безкрай, така че ако не дойде в срок, ще трябва да я откажа и ще търся наистина наличен автомобил някъде.