Автор Тема: Доставка SPORTAGE 2022  (Прочетена 173904 пъти)

Sir_John

• Новак
  • *
  • Публикации: 13
  • 1.6D MHEV AUT
Re: Доставка SPORTAGE 2022
« Отговор #405 -: Април 05, 2023, 02:07:19 pm »
На staik, ако е екзекютив може от там да идва разликата.

Сутринта видях по Цариградско пътна помощ в посока КМБ с натоварен Experiance Green comfort.
С найлоните по седалките беше, регистриран, започваше със СВ6_____ номера.
« Последна редакция: Април 05, 2023, 02:10:07 pm от Sir_John »

staik

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 65
« Отговор #406 -: Април 05, 2023, 02:40:02 pm »
На staik, ако е екзекютив може от там да идва разликата.

Сутринта видях по Цариградско пътна помощ в посока КМБ с натоварен Experiance Green comfort.
С найлоните по седалките беше, регистриран, започваше със СВ6_____ номера.
Да, моята е екзекютив.
Да се надяваме,че и на колегата ще дойде скоро време. ok
KIA Sortage 1.6 MHEV - experience Green

RoGG

• Новак
  • *
  • Публикации: 4
« Отговор #407 -: Април 05, 2023, 03:21:12 pm »
А дано, много време мина :)

djibri

• Новак
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #408 -: Април 06, 2023, 09:24:49 am »
PHEV е 275 к.с. Да не става въпрос за HEV?

kriskoto86

• Новак
  • *
  • Публикации: 43
« Отговор #409 -: Април 06, 2023, 12:32:25 pm »
Днес ми звъннаха от КМБ. Казаха ми ,че поръчания от мен PHEV в цвят по избор няма да го бъде, а имали на производствената линия в друг цвят в случая червен със същите останали конфигурации GT , PHEV и тнт. ще бъде с  около 1000 лв по скъп , със сигурност за моя сметка.Казаха ми ,че PHEV i Hybrid 235 кс най вероятно няма да има скоро, и че ако не се съглася ще ми върнат капарото ,
Аз взех та се съгласих , че иначе влизам в 11ия месец на чакане

Как така няма да има скоро хибриди?? Това е меко казано стряскащо!  :(

tougi

• Разбирач ;)
  • Публикации: 178
  • Sportage 2022 1.6 T-GDI HEV 4WD Aut
« Отговор #410 -: Април 06, 2023, 04:23:42 pm »
Как така няма да има скоро хибриди?? Това е меко казано стряскащо!  :(

Някъде назад писах, че за цялата 2023 година КМБ има лимит от 50 броя PHEV. За HEV не знам.

justalittlesign

• Spammer
  • Публикации: 855
  • Kia Sportage 1.6,180, МHEV, EX
« Отговор #411 -: Април 06, 2023, 09:00:32 pm »
А някой ходил ли е да пита какво има налично, или какво скоро ще слезе от поточната лента?

bdeniz

• Новак
  • *
  • Публикации: 19
« Отговор #412 -: Април 07, 2023, 10:40:50 am »
Нищо нямат налично, и поръчаните вече са клиентски

xerzv

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 74
  • 2023 Kia Sportage NQ5 GT Line HPE MHEV AWD Aut
« Отговор #413 -: Април 11, 2023, 01:42:40 pm »
Вчера писах мейл към КМБ и казаха, че очакват сряда/четвъртък доставка и май щяло да има няколко GT Line MHEV (това чакам и за това конкретно питах) - дано има зарадвани преди празниците  bravo
* 2023 Kia Sportage NQ5 GT Line HPE MHEV AWD Aut

uktcmtt

• Новак
  • *
  • Публикации: 37
  • Sportage 1.6Т HEV GT Line поръчан Април 2023
« Отговор #414 -: Април 11, 2023, 02:57:51 pm »
Като чета форума как много от вас от почти година чакат новите си Sportage направо се настройвам до края на годината да не видя поръчания Април 2023 HEV GT Line. Дано се подобри производствения процес тази година.

s.dimov

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
« Отговор #415 -: Април 11, 2023, 06:58:40 pm »
Вчера писах мейл към КМБ и казаха, че очакват сряда/четвъртък доставка и май щяло да има няколко GT Line MHEV (това чакам и за това конкретно питах) - дано има зарадвани преди празниците  bravo

Здравей, едната  GT line MHEV   трябва да е моята поръчка , очаквам я от 2 седмици.

kriskoto86

• Новак
  • *
  • Публикации: 43
« Отговор #416 -: Април 11, 2023, 11:29:06 pm »
Положението вече е към комично, някой чака ли HEV поръчан от преди 12 месеца и повече?

sonnyer

• Новак
  • *
  • Публикации: 18
  • Sportage 1.6 T-Gdi 150
« Отговор #417 -: Април 12, 2023, 08:50:13 am »
Положението е безкрайно незнайно. Поръчах вече поръчан от КМБ Executive 1.6, бензин без MHEV, ръчка, без 4х4 с идеята, че няма нищо сложно като агрегати и задвижване, и се надявах да има някакво по-бързо раздвижване в рамките на 2-3 месеца, но за момента няма.
Изглежда, че логиката ми не е релевантна и затова говори поръчката на мои познати в HYUNDAI - поръчка на изцяло базов i20, който също вече е бил поръчан от дилъртвото и уж трябваше да дойде до 3 месеца, е дойде след 6. Отделно, от уж по-запознати хора чувам, че производителя приоритизира по-скъпи поръчки, защото това генерира по-голям оборот и съответно марж за компанията, но пък при въпросните по-скъпи, компонентите за произвтодство са проблем. :) Аз се подлъгах, че нещата ще се случат бързо и заложих на Sportage, при положение, че имаше наличен QASHQAI от днес за утре, но да видим дали съдбата ще ме възнагради за смелостта. За съжаление не мога да отлагам и да чакам безкрай, така че ако не дойде в срок, ще трябва да я откажа и ще търся наистина наличен автомобил някъде.  %)

uktcmtt

• Новак
  • *
  • Публикации: 37
  • Sportage 1.6Т HEV GT Line поръчан Април 2023
« Отговор #418 -: Април 12, 2023, 09:15:30 am »
Положението е безкрайно незнайно. Поръчах вече поръчан от КМБ Executive 1.6, бензин без MHEV, ръчка, без 4х4 с идеята, че няма нищо сложно като агрегати и задвижване, и се надявах да има някакво по-бързо раздвижване в рамките на 2-3 месеца, но за момента няма.
Изглежда, че логиката ми не е релевантна и затова говори поръчката на мои познати в HYUNDAI - поръчка на изцяло базов i20, който също вече е бил поръчан от дилъртвото и уж трябваше да дойде до 3 месеца, е дойде след 6. Отделно, от уж по-запознати хора чувам, че производителя приоритизира по-скъпи поръчки, защото това генерира по-голям оборот и съответно марж за компанията, но пък при въпросните по-скъпи, компонентите за произвтодство са проблем. :) Аз се подлъгах, че нещата ще се случат бързо и заложих на Sportage, при положение, че имаше наличен QASHQAI от днес за утре, но да видим дали съдбата ще ме възнагради за смелостта. За съжаление не мога да отлагам и да чакам безкрай, така че ако не дойде в срок, ще трябва да я откажа и ще търся наистина наличен автомобил някъде.  %)

Преди да поръчам сега Sportage HEV доста се позачудих дали да не взема един от наличните Tuscon-и които имаха в Hyundai (бяха по-евтини и идваха със зимни гуми подарък). Бяха с доста екстри (не колкото GT Line) и не бяха HEV. Ама се полакомих за Sportage заради по-добрия дизайн, HEV и някои други екстри и вече е късно. Със сигурност ако мине срока в договора си взимам обратно капарото и ще търся наличен автомобил от друго място / друга марка.

Sir_John

• Новак
  • *
  • Публикации: 13
  • 1.6D MHEV AUT
« Отговор #419 -: Април 12, 2023, 03:57:59 pm »
Последната седмица гледам има голямо търсена на транспорт от Носовице за София, дано и от Жилина да се засилят така.
Кашкая е същата кола като предходния модел J11 какъвто имах.Вътре и вън си е кола от предното десетилетие, а цената е над 10% повече от NQ5.Но поне е с 4 цилиндъра не с 3 като други конкуренти :)