FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Никакви новини още, изглежда ще се чака още дълго време.. Дилърът каза, че не получават никаква информация освен когато автомобила е вече произведен. Тотален хаос в производството. КИА UK са отговорили онзи ден, че априлските поръчки ще бъдат изпълнени между октомври 22 и април 23
Точно в момента съм в КМБ, има 10-на Спортажа на паркинга... дано някой от вас са късметлии и са дочакали ;-)
Здравейте, И аз по темата с поръчката и чакането. Капарирах 20% на 31.03.2022. Онзи ден ми се обадиха че е дошла. Сега чакаме регистрация в КАТ и предполагам до края на седмицата ще я вземем. Модификацията е Sportage 1.6t MHEV 2wd Auto EX.
Цитат на: nisso в Октомври 03, 2022, 06:36:47 pmЗдравейте, И аз по темата с поръчката и чакането. Капарирах 20% на 31.03.2022. Онзи ден ми се обадиха че е дошла. Сега чакаме регистрация в КАТ и предполагам до края на седмицата ще я вземем. Модификацията е Sportage 1.6t MHEV 2wd Auto EX.Честито!!! Съобщиха ли преди това, когато колата е била произведена в завода или само вече когато вече е пристигнала в България? Изглежда и мартенските поръчки са започнали да се изпълняват в по-сериозен порядък вече. GT-Line и HEV обаче ще почакаме..
На паркинга на КМБ в София си чакат поне 10-тина Спортиджа с регистрационни номера. Изглежда доставките вървят. Някой нещо да се похвали?
Аз все още нямам никакви вести от КМБ. Дори не ми отговарят не имейлите Питах КМБ сервиза за монтиране на алармена система Пандора дали е в разрез с гаранцията на автомобила и казаха, че можело да се слага само одобрени от производителя алармени системи - някой да има някаква информация какви аларми не са предпоставка за падането на гаранцията на автомобила?
Ako колата не е на лизинг има ли значение каква аларма ще си сложиш, когато колата има фабрична? Старият ми Ceed, който беше 2013 година, беше само с фабрична аларма. Колата пак беше на КМБ - София, но при друг лизингодател
Работата става дебела, изглежда КИА имат проблеми с DCT скоростните кутии и то не само за Спортидж.