FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Цитат на: tougi в Октомври 27, 2022, 05:40:35 pmЦитат на: staik в Октомври 27, 2022, 10:59:59 amПо моята поръчка изтича срока на доставка след 3 дни (30.10.22). Когато я поръчвах (преди 6 месеца), беше уж вече поръчана за производство.Вчера ми писа моя дилър и инфото е че, най-общо няма никаква информация за моята кола и че веднага ще ме информира, ако има инфо. Това което може да се избере е межу това да чакам докато стане или да ми върнат капарото до 30 дневен срок.Вече съм се примирил, че няма да дойде до преди НГ.А какво си поръчал?1,6T MHEV 2WD Автомат, Бензин 150 кс 7 , цвят Experience
Цитат на: staik в Октомври 27, 2022, 10:59:59 amПо моята поръчка изтича срока на доставка след 3 дни (30.10.22). Когато я поръчвах (преди 6 месеца), беше уж вече поръчана за производство.Вчера ми писа моя дилър и инфото е че, най-общо няма никаква информация за моята кола и че веднага ще ме информира, ако има инфо. Това което може да се избере е межу това да чакам докато стане или да ми върнат капарото до 30 дневен срок.Вече съм се примирил, че няма да дойде до преди НГ.А какво си поръчал?
По моята поръчка изтича срока на доставка след 3 дни (30.10.22). Когато я поръчвах (преди 6 месеца), беше уж вече поръчана за производство.Вчера ми писа моя дилър и инфото е че, най-общо няма никаква информация за моята кола и че веднага ще ме информира, ако има инфо. Това което може да се избере е межу това да чакам докато стане или да ми върнат капарото до 30 дневен срок.Вече съм се примирил, че няма да дойде до преди НГ.
Не искам да съм песимист, но чакането ще е доста. След като минаха 6-те месеца вече дори не го мисля - когато дойде. Дори вече се надявам да дойде другата година. Поне на детето ми като порастне ще му казвам, че сме чакали за кола над годиниа (като по бай Тошово време)...
Когато поръчах (HYBRID 1,6T HPE 4WD Aut) официалната цена беше 74 800. Сега е 79 000...
Надявам се такава да си остане, ако не си я взел още.
Цитат на: tougi в Ноември 03, 2022, 12:39:01 pmКогато поръчах (HYBRID 1,6T HPE 4WD Aut) официалната цена беше 74 800. Сега е 79 000...Надявам се такава да си остане, ако не си я взел още.
От английския форум днес: някакъв писал на Кia UK кога ще му дойде HЕV-a поръчан през април и отговора - почти всички HEV поръчки от април ще бъдат доставени през първото тримесичие на 2023г. Дано не е реално, почва да ми омръзва този филм.
Ее днес ми се обадиха че мойта е пристигнала. 4 месеца и 5 дена чаканеSportage 5, 1.6 MHEV Executive.Penta metal цвят
Цитат на: monko в Ноември 08, 2022, 06:56:34 pmЕе днес ми се обадиха че мойта е пристигнала. 4 месеца и 5 дена чаканеSportage 5, 1.6 MHEV Executive.Penta metal цвятКога си я поръчал? Искаха ли ти доплащане?