Добре Дошли във Форума
Някъде по-горе писах: за 2023 Киа е планирала за България 50 (петдесет) PHEV...В британският сайт даже няма цена за PHEV:https://www.kia.com/uk/new-cars/sportage/pricing/
Гледам, че и много от поръчките в UK от март още се чакат като нашите. Честно казано това е единственото, което още ме държи да не откажа поръчката веднага, особено след случката с прередения колега.
Интересно ми е, дали някой си е поръчал дизел?
Цитат на: justalittlesign в Декември 31, 2022, 12:05:37 pmИнтересно ми е, дали някой си е поръчал дизел?Здравейте, аз поръчах дизел: GT-Line 1.6D MHЕV 4WD Automatic на 09/11/2022. Взех колата на 23/12/2022. Доста бързо се случиха нещата.
ЗдравейтеТъй като обмислям закупуването на Киа Пиканто, изчетох мненията и видях на английския линк ,че за този модел са дали средно 86 дена чакане, нямам претенции за цвят, двигател и т.н.Та реален ли е този срок , или да се подготвя за минимум 6 месеца както при по големите модели ?
Здравейте, В четвърък ми се обадиха, че колата е произведена и сега чакам да я доставят до България. Поръчката я направих на 31.03.2022 -1,6T MHEV 2WD Aut Executive - синя + допълнително пакет "DriveWise Plus". Вижда му се края на голямото чакане.