Добре Дошли във Форума
Цитат на: DenkataACM в Април 24, 2023, 07:00:26 pmЦитат на: Sir_John в Април 24, 2023, 05:21:08 pmДенка колите за САЩ са с напълно различни характеристики.Най-малкото са с 12см по-дълго междуосие.В Саутхямптън може да ги прегрупират за други континенти, но 101% не остават в UK.За там пак идват от Жилина и чакат митница в Zeebruge/Antwerpen.Дилъри ти прави дилърски трикове.На плаца в Куртич в момента има само Форд Пума за Франция и Германия + цялата гама WAG-ове за Балканите и близкия изток.Имам контакт от Приселци, който може да ти я дръпне до Варна, ако ти се влиза в приключение.Да, да. Версиите са доста различни и вън и вътре. Клипчето е от приятел, който е капитан на RoRo и плава по тази линия вече 4ти месец. Напълно е възможно, да ги товарят в UK за някъде другаде, но странно за къде, при положение, че кораба след UК хваща окена. Няма значение де. Колата е поръчана вече от тук. Ще се чака, а и това вече ще е 5та кола от Варна. Както с еказва, вече си пием виното с тях А да споделиш нещо щом си гъст с тях, дали се случва хора от киа да пренареждат опашката с чакащи с цел да обслужат свои познати? Има ли я тази практика както се е чувала за други представителства?
Цитат на: Sir_John в Април 24, 2023, 05:21:08 pmДенка колите за САЩ са с напълно различни характеристики.Най-малкото са с 12см по-дълго междуосие.В Саутхямптън може да ги прегрупират за други континенти, но 101% не остават в UK.За там пак идват от Жилина и чакат митница в Zeebruge/Antwerpen.Дилъри ти прави дилърски трикове.На плаца в Куртич в момента има само Форд Пума за Франция и Германия + цялата гама WAG-ове за Балканите и близкия изток.Имам контакт от Приселци, който може да ти я дръпне до Варна, ако ти се влиза в приключение.Да, да. Версиите са доста различни и вън и вътре. Клипчето е от приятел, който е капитан на RoRo и плава по тази линия вече 4ти месец. Напълно е възможно, да ги товарят в UK за някъде другаде, но странно за къде, при положение, че кораба след UК хваща окена. Няма значение де. Колата е поръчана вече от тук. Ще се чака, а и това вече ще е 5та кола от Варна. Както с еказва, вече си пием виното с тях
Денка колите за САЩ са с напълно различни характеристики.Най-малкото са с 12см по-дълго междуосие.В Саутхямптън може да ги прегрупират за други континенти, но 101% не остават в UK.За там пак идват от Жилина и чакат митница в Zeebruge/Antwerpen.Дилъри ти прави дилърски трикове.На плаца в Куртич в момента има само Форд Пума за Франция и Германия + цялата гама WAG-ове за Балканите и близкия изток.Имам контакт от Приселци, който може да ти я дръпне до Варна, ако ти се влиза в приключение.
Да се похваля и аз - днес взех новата каляска - след дългото чакане от 403 дни (1 година, 1 месец и 1 седмица) Честито. И аз очаквам зелено/черна красавица - изглежда страхотно. Да те вози безаварийно
Да се похваля и аз - днес взех новата каляска - след дългото чакане от 403 дни (1 година, 1 месец и 1 седмица) Някой знае ли как и колко време се разработва двигателя (1.6T MHEV HPE)? В КМБ ми казаха, че нямало нужда от разработване
Здравейте,Едната червена трябва да е моята - 1.6 T-GDI Hybrid Executive. Доставиха я за около 6 месеца, но когато я поръчвах беше поръчана от КМБ, но нямаше клиент за нея все още.Остава от лизинга да я регистрират и да я взема. Надявам се тази седмица са съм с нея.