Автор Тема: Сийд 2014 тропа зверски, помогнете в кой град и сервиз да отида  (Прочетена 2355 пъти)

Alek84

• Новак
  • *
  • Публикации: 8
Здравейте. Знаете ли от какво е това чукане и в ходовата част се чува и във волана. много дразнещо? Благодаря
https://youtube.com/watch?v=iw0GV9MyUrY&feature=share
« Последна редакция: Март 02, 2022, 10:59:43 am от Alek84 »

rmk

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 1403
  • KIA Sportage III - D4HA

Alek84

• Новак
  • *
Re: Сийд 2014 чукане-тропане във волана + клип
« Отговор #2 -: Февруари 16, 2022, 07:55:42 pm »
Благодаря, четох ги, но там е за по-стария модел. 2010-2011 тук ми казаха, че пеперуда нямало, а имало 2 каренца и нещо във волана, ама всеки майстор различно, иначе рейката я ревизирахме профилактично преди 6-7 месеца. Ако някой знае от какво може да трака, нека сподели или ще сменяме всичко наред ... :)

Alek84

• Новак
  • *
Re: Сийд 2014 тропа зверски
« Отговор #3 -: Март 02, 2022, 10:56:05 am »
Здравейте. Можете ли да помогнете със сервиз в който да хванат от какво тропа колата във волана и ходовата част? На 3 стенда всичко отдолу е здраво, сменихме пеперудката, рейката е ревизирана преди 5 6 месеца и пак тропа на паваж страшно... Няма значение в кой град ще е, някой който разбира от Киа-Хюндай и знае от какво тропа. Благодаря Ви

Empacher

• Новак
  • *
  • Публикации: 47
  • Kia Ceed 1.6 lpg combi '10
"Здравейте. Можете ли да помогнете със сервиз в който да хванат от какво тропа колата във волана и ходовата част? На 3 стенда всичко отдолу е здраво, сменихме пеперудката, рейката е ревизирана преди 5 6 месеца и пак тропа на паваж страшно... Няма значение в кой град ще е, някой който разбира от Киа-Хюндай и знае от какво тропа. Благодаря Ви"

Привет- аз ходя в сервиза на Yellow такситата в Горубляне, Йонита 94 се казва ... Поддържат автопарка на Yellow, който си е съставен предимно от такива модели, съответно са доста наясно с болежките им.. Лично аз съм доста доволен от услугите им, таксуват разумно, така че ако си от София, не пречи да ги пробваш.
Ex: Kia Ceed 1.6 lpg combi ‘08
Ex: Audi A4 Avant 1.8T lpg ‘00
Ex: Nissan Primera P11-144 lpg sedan ‘99
Ex: VW Bora 2.5 petrol Avant ‘01
Ex: Nissan Primera P11 2.0 lpg hatchback ‘97
Ex: Mercury Sable petrol ‘97
Ex: Ford Contour petrol ‘99