11
Sorento / Re: Проблем с круиза - Соренто 2006 г., 2,5 дизел
« Последна публикация от Бат Герги - Февруари 27, 2026, 08:09:57 am »Това е схемата на круиза
|
11
Sorento / Re: Проблем с круиза - Соренто 2006 г., 2,5 дизел« Последна публикация от Бат Герги - Февруари 27, 2026, 08:09:57 am »Това е схемата на круиза
12
Sorento / Re: Проблем с круиза - Соренто 2006 г., 2,5 дизел« Последна публикация от Бат Герги - Февруари 26, 2026, 08:56:29 pm »Освен да пробваш с друго копче ама какво да му е станало итбсмяна на една лампа на старото то е просто ключе и отива направо в компютъра
13
Sorento / Re: Проблем с круиза - Соренто 2006 г., 2,5 дизел« Последна публикация от hristian37 - Февруари 26, 2026, 08:03:06 pm »Забравих да пиша - ЕГР е изключен и отстранен - затова тази грешка си я има. Иначе 3 дни карам с извадена букса на круиза - грешки освен тази с ЕГР няма.
14
Ceed, ProCeed, Ceed SW / Re: Къде се намира релето за задни фарове за мъгла?« Последна публикация от Бат Герги - Февруари 26, 2026, 04:25:55 pm »Да така е можеш да вземеш + и от лампата на таблото .в бушоните при двигателя мислям че има място да се монтира и релето за предните светлини импредпазител понеже по схените където има такива има и реле и предпазител там просто се управлява масата на намотката от комфортният модул а + взема от релето на габарити ако ти е такава бушониерата при мотора
15
Ceed, ProCeed, Ceed SW / Re: Къде се намира релето за задни фарове за мъгла?« Последна публикация от Иван Атанасов Кр - Февруари 26, 2026, 03:50:20 pm »Няма окабеляване за предни фарове за мъгла - аз ще си окабеля с допълнителни кабели (и реле). Иначе схемата за светлините я намерих, като съм я гледал и преди в друг сайт. Та тази схема ме подсети, че до километражното табло се подава напрежение от релето за задните фарове за мъгла. Така, чв свалих километражното табло, намерих къде се подава напрежение, което светва лампата, която показва за включени фарове за мъгла и прокарах оттам кабел до двигателния отсек. По- нататък, някой хубав ден, като имам време, ще довърша монтажа на предните фарове за мъгла.
16
Ceed, ProCeed, Ceed SW / Re: Къде се намира релето за задни фарове за мъгла?« Последна публикация от Бат Герги - Февруари 26, 2026, 02:40:38 pm »Влез в радела ЕТМ в ръководството там са ел схемите .търсиш fog lamp иначе тази кутии е релето а след релето отива в тази букса но въобще има ли окабеляване до предна броня
17
Ceed, ProCeed, Ceed SW / Re: Къде се намира релето за задни фарове за мъгла?« Последна публикация от Иван Атанасов Кр - Февруари 26, 2026, 01:34:24 pm »Не разбрах добре къде е тази букса - под малката триъгълна кора, която е от лява страна дето се допира до шофьорската врата, или по- голямата кора, която е под волана. Уточни ми, моля те.
18
Ceed, ProCeed, Ceed SW / Re: Къде се намира релето за задни фарове за мъгла?« Последна публикация от Бат Герги - Февруари 26, 2026, 12:57:02 pm »Ето ти ръководство там има схемите .но релето трудно ше го достигнеш по добре на буксата която е зад кората до педалите до шофорската врата да се вържеш разгледаи схемите и си реши https://www.gds-manuals.ru/
19
Sorento / Re: Проблем с круиза - Соренто 2006 г., 2,5 дизел« Последна публикация от Бат Герги - Февруари 26, 2026, 11:48:11 am »Към първата грешка трябва да се насочиш според мен тя е за егр че не се се управлява дали е заседнал в отворено положение или е от окабеляване немога да кажа ,останалите за дебитомер също е нещо нередно най вероятно с окабеляване или нещо на късо. не виждам много смисъл от подсветката на копчето да е направило нещо иначе самото копче е вързано направо с компа ,може това с копчето да е било просто някакво съвпадение . Хубаво е да провериш цялото окабеляване от буксата ,егр и дебитомеер до буксата на компютъра да си сигурен в него .следнтива вече дамсе види дали egr е заседнал и дроселовата клапа дали се управлява .За свеки слючай провери и предпазителите при мотора но невярвам дане там проблема
20
Sorento / Проблем с круиза - Соренто 2006 г., 2,5 дизел« Последна публикация от hristian37 - Февруари 25, 2026, 08:01:02 pm »Здравейте, група. Искам съдействие за проблем, който си създадох сам - изгоря ми лампичката на бутона за круиза, този отляво до управлението на раздатката. Свалих го, понеже нямах подобна крушка, запоих светодиод със съпротивление - стана перфектно. Ноооо запалих да позагрее - след 5 мин работа, сама се изфорсира да 1 500 об. и педала на газта спря да реагира. Откачих бутона, нещата се оправиха, но записа грешки, на които ще сложа срийншот. Свалих пак бутона, махнах светодиода - проблемът остана. Разглобих бутона в който има съпротивление, изчистих го - сложих го - 5 мин работа - пак горе описания проблем. Едната от грешките е педал на газта - купих 2ра ръка -същото. Сега съм си поръчал и бутон. Не ми се иска да се лишавам от екстрата на круиза, която ползвам. Дайте съвет.
|