Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
21
Къде се намира това реле, което включва задните светлини за мъгла - колата е КИА Сийд 2008 и няма предни фарове за мъгла. Искам да открия къде е релето за задните светлини за мъгла, за да взема от него сигнал, който да включва предни светлини за мъгла, които смятам да инсталирам допълнително. Това, което мога да кажа е, че при включване на задните светлини за мъгла се чува щракане някъде под волана, но преди да почна разглобяване търся повече информация, за да не ръчкам излишно някъде, където няма нужда. Благодаря!
22
« Последна публикация от justalittlesign - Февруари 20, 2026, 01:56:53 pm »
Колата гаранционна ли е?
23
Благодаря! Значи е нормално от време на време да го виждам и не са ме подвели нещо. Всичко добро желая!
24
« Последна публикация от Novodomka - Февруари 19, 2026, 08:36:39 am »
Благодаря, колега!
25
« Последна публикация от Бат Герги - Февруари 17, 2026, 08:33:04 am »
Най честа причина ако е дизел е от охладителя на масленият филтър .другият ватиант егр охладител за бензин не знам
26
« Последна публикация от mironski - Февруари 16, 2026, 06:43:52 pm »
На първо четене ми идва: 1. Водна помпа - ако е при ангренажа? 2. Охладител на EGR-а - вътрешно не се вижда. 3. Оглед около капачката на разширителя (евентуално надуване на системата - гарнитура глава, спукана) Задължителен тест с налягане на системата около 1,5-2 Bar. Самия тест, се провежда в рамките на дълъг период от време за установяване на евентуален пропуск на течност (без да се бара никъде). Но това техниците трябва сами да се сетят, а не да се сменя наляво-надясно. За бозата е нормално, ако автомобила се кара предимно градско и на къси разстояния. Сещайте се - постъпващ хладен въздух, смесен със затоплен от маслените изпарения = боза.
27
« Последна публикация от If HUDOJNIKA - Февруари 16, 2026, 05:52:34 pm »
Загуба на антифриз. При разглобяване установихме в смукателните тръби антифриз наподобяващ боза. Беше смесен с маслени пари. Казаха, че проблема е от дросела. Сменихме дросела, но колата отново харчи антифриз - 500мл. на стотина км. Сега ще сменяме смукателните тръби... Някой има ли съвет, преди отново да започнем разглобяване...? Благодаря и лека вечер на всички !!!
28
« Последна публикация от Juvigy - Февруари 15, 2026, 03:05:46 pm »
Видях че темата е стара, но от 10000 прочита не виждам нито един отговор. И аз в момента си търся за боядисване на един елемент. .
Какво стана? Кой избра и как мина?
29
« Последна публикация от justalittlesign - Февруари 14, 2026, 10:22:28 pm »
И при мен го има. Заради двойните пластмасови "стъкал", между които има въздушна преграда
30
Здравейте! Някой имал ли е този проблем? Имам я от около година и нещо, и преди няколко месеца след мивка ми се случи. След известно време пак. На обслужването в Киа ми казаха, че е възможно да се получава така, заради рязка промяна в температурата и нещо подобно, не помня вече какво беше. Казаха, ако зачести да ги посетя и ще го направя. Но за инфо. просто, ако някой е имал подобен проблем и дали въобще е нормално да се получава така, въпреки каквито и промени да се случват със температурите.
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 10
|