91
|
91
Купува / Re: Ръководство за експлоатация« Последна публикация от justalittlesign - Януари 23, 2026, 08:01:59 pm »92
Дискусии/ Съвети / Re: Търся компютърна диагностика в София« Последна публикация от justalittlesign - Януари 23, 2026, 07:54:46 pm »Официалният представител КМБ-София! Оставяте колата сутринта и вечерта си я взимате.
93
Carens / Re: Повдигане на преден капак« Последна публикация от mironski - Януари 22, 2026, 06:31:38 pm »Не мога да направя снимка, че Сийда го кара синковеца и не е тук.
Едната планка е към пантата на капака, а другата към отвор (технологичен ) до закрепването на фара, или се ползваше единия болт за прикрепване на калника към ланжерона. По принцип в алито има снимки и може да се добие представа за местата. 94
Carens / Re: Повдигане на преден капак« Последна публикация от popov - Януари 22, 2026, 05:01:43 pm »Благодаря за отговора, интересувам се къде си захващат. Иначе в алито предлагат. Ако може някоя снимка или на лични.
95
Carens / Re: Повдигане на преден капак« Последна публикация от mironski - Януари 22, 2026, 03:15:57 pm »На Сийда съм монтирал такива. За Рио-то също са при мен, но сега ми е малко хладно и ще почакат.
Афтермаркет от Али-то. Комплект с всичко необходимо за монтажа им. Държат вече втора година. Може да погледнете там. 96
Carens / Повдигане на преден капак« Последна публикация от popov - Януари 22, 2026, 02:25:38 pm »Здравейте, колеги. Искам да попитам, има ли Киа Каренс при която предния капак за двигателя се повдига с газови амортисьори, така както е на задния капак на багажника.
97
Дискусии/ Съвети / Търся компютърна диагностика в София« Последна публикация от kia_user - Януари 21, 2026, 08:55:57 pm »Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали някой, който прави качествена компютърна диагностика на територията на град София? Благодаря 98
Купува / Ръководство за експлоатация« Последна публикация от stoev666 - Януари 21, 2026, 11:20:26 am »Здравейте, наскоро купих Киа Оптима 2019 г. и не мога да намеря ръководство за експлоатация. Някакви насоки къде да търся?
99
Sportage / Re: Електрически багажник Sportage IV« Последна публикация от justalittlesign - Януари 16, 2026, 09:32:56 pm »Ще ви одерат кожата за такова нещо в КМБ. Като екстра струваше 5 бона и аз се отказах да я купя, когато поръчвах колата
В Ибей продават https://www.ebay.com/itm/145314458148 . Мога да ви посъветвам да се обадите в сервиза на Микрон в Княжево, София. Те се занимават с жила, ключалки и всякакви механизми за вратни на автомобили. 100
Sportage / Re: Електрически багажник Sportage IV« Последна публикация от viktordimitrov - Януари 16, 2026, 12:33:14 pm »Здравейте,
Електрическия багажник на нашата Киа направи проблем. Спря да се отваря и затваря автоматично. Когато задържа бутона на дистанционното или този в купето се отключва, но не започва да се да повдига. Ако го отворя ръчно и тогава натисна бутона на дистанционното започва да се вдига. Бутона за прибиране също работи, но като се затвори не иска да прилепне и да се затвори напълно. Трябва да го натиска ръчно и тогава се затваря напълно. Според мен ел. амортисьорите са заминали. Колата е 2018г. Досега не е имала никакви проблеми. Моля за съвет и мнение. Редактиране на публикация |