Автор Тема: Два заека  (Прочетена 437 пъти)

ivannlbc

• Разбирач ;)
  • Публикации: 274
Два заека
« -: Март 07, 2010, 03:58:54 pm »
Да ви се оплача - оная вечер два заека ми се хвърлиха пред колата. Явно вечер излизат на разходка, изскачат на шосето точно пред колата и човек няма време да реагира. Това беше в района на изхода за Пазарджик на магистрала Тракия - преди и след Гелеменово.

Не, не съм спирал да ги взимам зайците - някоя лисица сигурно се е зарадвала на лесната плячка. Лошото е, че днес като поогледах по-обстойно бронята отпред, видях че е напукана и има заешки мъх в пукнатините.

Движех се някъде между 80 и 90 км/ч и ви казвам - няма време за реакция с тази скорост.

Ако дойда на някоя среща, ще видите бая "бойни рани" от тоя род.

Преди известно време паркирам пред Кауфланд и тоя до мен излиза от колата и с вратата удари мойта врата. Последствието - непреодолима драскотина.

И така лека-полека, тука заек, там тъпанар...като си огледаш колата, цялата е в драскотини, пукнатини и леки "дефекти". Добре че не ми е чисто нова колата, та не ме е яд особено. Представям си тия с новите коли как ги преживяват тия дребни инциденти. 8-) :o bravo bye
KIA Clarus SLX combi 116 hp 1,8 l 1998

jorko.b67

• Почетен член
  • Spammer
  • Публикации: 820
Re: Два заека
« Отговор #1 -: Март 07, 2010, 04:06:55 pm »
Ако имаш каско - отиди при застраховател...

ivannlbc

• Разбирач ;)
« Отговор #2 -: Март 07, 2010, 05:08:44 pm »
Дали ще ми обърнат внимание???  krivogled krivogled krivogled

Да, имам каско в алианц.

ivannlbc

• Разбирач ;)
« Отговор #3 -: Март 10, 2010, 10:56:20 pm »

Отидох при застраховател...

Трябвало при удар със животно на пътя да спра и да викна КАТ да ми напишат протокол. Не знам дали в този случай КАТ няма да ми напишат и акт за "несъобразяване с пътната обстановка". Така че аз след удар на заек едва ли ще викна някога КАТ, освен ако не ми напука предното стъкло.  rofl

Така че ще си я карам с пукната отдолу предна броня, приятели мои, и всичко което писах в първия постинг по темата все още важи. Само дето жената вика, че май е по-добре така да си остане - със заешката козина по бронята, защото носело щастие.  yahoo
Ми така де, някои си закачат заешки лапи да им висят от огледалото...други си имаме козина по бронята. ;D

dani

• Administrator
  • Експерт
  • Публикации: 504
  • i30 rider
« Отговор #4 -: Март 12, 2010, 02:48:02 pm »

Отидох при застраховател...

Трябвало при удар със животно на пътя да спра и да викна КАТ да ми напишат протокол. Не знам дали в този случай КАТ няма да ми напишат и акт за "несъобразяване с пътната обстановка". Така че аз след удар на заек едва ли ще викна някога КАТ, освен ако не ми напука предното стъкло.  rofl

Така че ще си я карам с пукната отдолу предна броня, приятели мои, и всичко което писах в първия постинг по темата все още важи. Само дето жената вика, че май е по-добре така да си остане - със заешката козина по бронята, защото носело щастие.  yahoo
Ми така де, някои си закачат заешки лапи да им висят от огледалото...други си имаме козина по бронята. ;D
Както при 1 познат, беше блъснал черна котка и извикал КАТ.
КАТджията пристига гледа колата, гледа котката и казва "Като гледам произшествието котакта е идвала от лява, а ти си десен, а най-важното не ти е минала път" :)
Love is suicide!