Автор Тема: Дребно произшествие и изводи  (Прочетена 826 пъти)

mb

• Разбирач ;)
  • Публикации: 142
Re: Дребно произшествие и изводи
« Отговор #15 -: Юни 19, 2010, 09:14:07 pm »
връзката ми не сработи и не ми свърши работа, но пък почна да философтва как в болницата 100% имали ама се правели на луди за да те дерат за пари. тия градски легенди хич не помагат в ситуацията, тъй че съжалявам че не мога да помогна.

ivannlbc

• Разбирач ;)
  • Публикации: 277
Re: Дребно произшествие и изводи
« Отговор #16 -: Юни 19, 2010, 10:36:47 pm »
Благодаря за усилията. Важен е жеста.

Аз намерих лекарството Фенобарбитал. Всички залежали количества по складове и аптеки (ако ги има) са с изтекъл срок на годност, включително и тези които се ползват по клиниките, поради простата причина, че последно е произведена една партида от "Софарма" миналата година за болниците. От тогава се кара "на мускули", или със по-вредни заместители. Ама за пациента на кой ли му дреме?!

Лекарството го има в Румъния почти навсякъде и струва около 1 лв. В Гърция се казва "Гарденал" и го има също навсякъде супер евтино. Питал съм в Италия, Испания, Германия - има го навсякъде. Само в България го няма.

Аз вчера намерих малко във Велинград и в едно пазарджишко село. Днес ми се обадиха и от форума БГ-мама, че са намерили и в Пловдив малко. Закърпихме положението и дано всичко отшуми. Следва терапия от около 4-5 месеца с неизвестен край. Планирам ходене до София другата седмица да видим някъде да направим изследвания на детето. За по-сигурно. Все още не съм открил къде са специалистите по епилепсии в София. Някакви препоръки?

Айде да кажа и нещо за КИА-та като съм почнал, тъй като бая каране му хвърлих тия дни - оня ден заредих до горе и замерих разхода - 7,9/100. Днес отново долях 40 л и замерих разхода - 7,4/100. Явно мога да варирам между 7 и 8 на 100, в зависимост от това дали съм супер внимателен при шофиране или карам като джелатин.
KIA Clarus SLX combi 116 hp 1,8 l 1998