Автор Тема: за боята  (Прочетена 408 пъти)

sertaki

• Новак
  • *
  • Публикации: 18
за боята
« -: Юни 09, 2010, 09:40:28 pm »
Кажете как и с какво да покрия липсваща боя на задна врата.Петното е малко.Боята е RED MARS

aris

• Експерт
  • Публикации: 696
  • Pro Cee'd tuning
Re: за боята
« Отговор #1 -: Юни 09, 2010, 11:31:59 pm »
При застрахователя!Въвеждаш щета и после до КИА за боя!Само така ще стане качествена работа ;D

Mar

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 83
« Отговор #2 -: Юни 10, 2010, 09:00:57 am »
дали някой взе от онези боички,за които говорихме преди година ... от англия  :o

Иван

• Administrator
  • Разбирач ;)
  • Публикации: 314
« Отговор #3 -: Юни 10, 2010, 09:40:53 am »
дали някой взе от онези боички,за които говорихме преди година ... от англия  :o

Аз имам такава но според мен не става за нищо. Най-добре си е пребоядисване стига да има за какво. После лак, измиване на колата , застрахователя плаща и т.н.

smirn0ff

• Spammer
  • Публикации: 978
  • Шеф диригент
    • Транс Телеком ЕАД
« Отговор #4 -: Юни 10, 2010, 01:31:11 pm »
аз в понеделник живот и здраве влизам за боядисване на предна броня, лява врата, задна лява врата и заден калник.

лявата страна ми я надраха с ключ или пирон, а предната броня е пострадала от зимните условия
KIA cee'd LX 1.6 CRDi 115hp

nix

• Новак
  • *
  • Публикации: 39
  • Cee'd SW 1.6 CRDi LX 90
« Отговор #5 -: Юни 10, 2010, 03:31:13 pm »
Само да ви кажа, че за такива "нерегресни" щети, (без друг виновник), застраховката следващата година ще ви е доста по висока. При мен тъка се получи, затова сега съм при друг застраховател. Е то може би зависи и от самия застраховател, аз бях при Виктория.

sertaki

• Новак
  • *
  • Публикации: 18
« Отговор #6 -: Юни 10, 2010, 09:27:15 pm »
Лошото е че КИА не е доверен сервиз на БУЛСТРАД и сега ще ходя в друг сервиз.

smirn0ff

• Spammer
  • Публикации: 978
  • Шеф диригент
    • Транс Телеком ЕАД
« Отговор #7 -: Юни 10, 2010, 11:11:40 pm »
Само да ви кажа, че за такива "нерегресни" щети, (без друг виновник), застраховката следващата година ще ви е доста по висока. При мен тъка се получи, затова сега съм при друг застраховател. Е то може би зависи и от самия застраховател, аз бях при Виктория.
И аз така бях при Виктория и сега съм и аз другаде, след като 2-рата година ми направиха застраховката по-скъпа от колкото беше първата година :)
За "късмет" ми се случи точно в края на тазгодишната ми застраховка към Виктория, взех си възлагателното и сега в сервиза, а вече и с каско към друга компания.
KIA cee'd LX 1.6 CRDi 115hp