FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Като гледам колата от снимката, не ми прилича никак да е с високото ниво на оборудване и да има 10 еърбега, по-скоро е с 6 еърбега.Опитай се да вземеш номера на шасито и дая провериш в Кия България. Пък ако се решиш да я купуваш, задължително я закарай в сервиза да я погледнат, и да разбереш би ли имало проблем с гаранцията.
Цитат на: Pro style в Януари 23, 2011, 05:49:11 pmКато гледам колата от снимката, не ми прилича никак да е с високото ниво на оборудване и да има 10 еърбега, по-скоро е с 6 еърбега.Опитай се да вземеш номера на шасито и дая провериш в Кия България. Пък ако се решиш да я купуваш, задължително я закарай в сервиза да я погледнат, и да разбереш би ли имало проблем с гаранцията.Ако имаш пред вид "високо ниво" на оборудване EX, то и по-ниското LX е с 10 AIRBAG!...не знам кое ниво е с 6 AIR BAGS....може би L?
Здравейте, много благодаря на всички за отговорите. Взех VIN номера и се питам, дали по него може да се провери нивото на оборудване? И при каква цена е изгодна покупката за тази кола?VIN номер - ХХХХХХХХХХХХХ