Автор Тема: Пастиране,полиране, пране на тапицерия и кожен салон!  (Прочетена 28458 пъти)

exteriorcardetailing

• Новак
  • *
  • Публикации: 16
  • Перфектен блясък за вашият автомобил!
    • Полиране, пастиране и ваксиране на автомобили!
Здравейте!
  Ето малко филмчета от моята работа:
http://www.youtube.com/user/exteriorcardetailing
« Последна редакция: Февруари 20, 2013, 04:17:22 pm от exteriorcardetailing »
Потребителят се ползва с уважение във форума!

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
Колега,помолих те,темата да не превишава 3-4 мнения 8-)
Пак го обърна на грамадна реклама!
Да не става като по другите форуми,да ти заключвам темите!

exteriorcardetailing

• Новак
  • *

aris

• Spammer
  • Публикации: 817
  • Sportage 4 1.6 GTDI automatic
Това е мойта красавица, определено мога да кажа че съм супер доболен от резултата. Бая драскотини се махнаха и колата взе перфекния блясък и е все едно идва от завода!
Препоръчвам човека на всеки който иска уникално полиране-пастиране на автомобила си.  Удоволствието струва 170лв с 3М и Сонакс пасти и работа ден и половина.  bravo Иванееее , скоро другия месец очаквай и OPC то..  music

ogata

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 67
Айде запалихте ме и мен с това полиране и пастиране  bravo.След доста четене почти се навих да мина джипчето на ръка да видим какво ще стане.Имам питане ,какво мислите за пастите на 3М доста ги хвалят ?

aris

• Spammer
  • Публикации: 817
  • Sportage 4 1.6 GTDI automatic
Айде запалихте ме и мен с това полиране и пастиране  bravo.След доста четене почти се навих да мина джипчето на ръка да видим какво ще стане.Имам питане ,какво мислите за пастите на 3М доста ги хвалят ?

Човека точно с тези пасти работи 3М , еми 3М си е 3М най добрите пасти на пазара в момента

exteriorcardetailing

• Новак
  • *
Радвам се , че колата ти хареса, настина стана впечатляващо!
Карнаубата която ти поставих накрая придава дълбок блясък и така наречения WET LOOK ефект!
Относно пастите, да, 3М са най- дорите в световен мащаб, но това са продукти за професионална употреба и работа с машина на ръка не става или ако пробва с някоя паста на ръка ефекта ще е минимален и много краткотраен.Всяка една паста работи на определени обороти с машината и съответна гъба.Без тези неща просто си хабиш времето и пастата, по добре си вземи някоя паста-вакса за хоби употреба и мажеш на воля, но това е само залъгващ ефект, за да се изпъне лака и да станат точките на лампите отразени в капака,  като на КИАТА на колегата трябва доста работа и то машинна и професионална.Неподходящата паста в неподходящи ръце може да доведе и до по големи поражения, примерно пастата 50417 Fast Cut Plus на 3М е с голяма абразивност и така ще надереш, че ти е бедна фантазията, на aris съм я обработил с три пасти на 3М, което ще рече:абразивана, за да сваля драскотините, полираща- за да изпъна лака, и ултраполираща- за да лиша повърхността и от най-малките дефекти, след което съм запечатал колата и перфектната полировка с 100 % карнауба вакса втрита с длани, тази вакса пък е най-дорбата и най-скъпата на БГ пазара и е на СОНАКС.Това което си решил да правиш ръчно се прави за да подържаш блясъка получен след машинно пастиране, но ако си решил да го прескочиш, може да си вземеш една вакса на Сонакс, има ги по бензиностанциите  в комплект с гъба за мазане в кутията, а ако искаш нещо по- скъпо можеш да си вземеш 100 % карнауба на Сонакс директно от вносителя, тъй като я няма в магазинната мрежа, тя е с цена 147 лв. за кутия 200 мл., но повърхността трябва да е добе изчистена преди да нанесеш, има върху лака оксидация и налепи който не се махат с миенето а само с полиране, тогава ваксата е най-трайна, но ако си решил за 3М, там всяка паста работи над 1500 до 2500 оборота на машината, ако го направиш на ръка-браво!
Нека ако имате интерес да научите повече неща относно пастирането публикувам линк към моят сайт, без да се счита от Митето за реклама, просто там съм написал доста неща за това кое как става и вие като заинтересовани хора, грижещи се за вашите автомобили може да научите, а имам и доста клипове за направи си сам, като този за фаровете, това са неща написани лично от моят опит натрупан с времето https://sites.google.com/site/exteriorcardetailing/home/pastirane-i-polirane-pogled-pod-mikroskop
« Последна редакция: Май 19, 2012, 01:22:01 pm от exteriorcardetailing »

ogata

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 67
ЕВАЛА колега ;D ;D.Много полезна информация и благодаря bravo.А да те питам ,понеже ще имам идване към края на месеца към софия и гледам в сайте че си в бъкстон,а и аз съм там,трябва ли да ти звънна предварително да се уговорим да ти остаявя сорентото да го обработиш цялото.По моему няма фрапиращи забележки но ти ще си предцениш.Само от зад зажулих леко един мерцедес и се чудя дали ще може да се скрие на десния ъгъл на бронята.черен металик е.И ако може някаква ориентировъчна цена да ми кажеш или ще трябва да го видиш?
« Последна редакция: Май 19, 2012, 02:47:35 pm от ogata »

exteriorcardetailing

• Новак
  • *
Re: Пастиране,полиране и ваксиране на автомобили!
« Отговор #8 -: Август 08, 2012, 08:12:54 pm »
Един автомобил претърпял пълна промяна!тридневен детайлинг, плюс мазане с 100 % карнауба вакса втрита с длани!
https://picasaweb.google.com/117730069720800804418/MAZDAXEDOS

exteriorcardetailing

• Новак
  • *
« Отговор #9 -: Септември 09, 2012, 11:23:46 pm »
Предлагам на вашето внимание новата си услуга!Пране на тапицерия на автомобил!

Пране на тапицерия на автомобил, чрез  машинно екстракторно изпиране!
Процедурата се състои  в:
*нанасяне на препарат  за пране според вида тъкан и нейната замърсеност(използва се  различна концентрация на препарата), препарата се впръсква под високо налягане с екстрактор, за да проникне дълбоко в материята
*оставя се препарата да въздейства на дълбоко проникналата мръсотия, след което се изсмуква с машина
* изплакване с чиста вода и изсмукване на водата от тъканта, като тя остава почти суха
Процедурата включва още:
*пране на текстилната част на корите на вратите
*пране  на пода в купето на автомобила
*пране  на стелките
*пране на багажник
*пране на колонките и гредите на вратите
*цялостно  почистване на таблото ,хромираните и махагонови елементи, корите на вратите и другите детайли от пластмаса в автомобила
*изпиране на предпазните колани
*почистване на стъклата от вътрешната им страна

Качественото изпиране на всички детайли в интериора на автомобила е гарантирано, извършва се с професионална екстракторна машина и висококачествени препарати, като тъканите запазват цвета си, не избледняват, не се отлепят, не се разтеглят, не се късат, остават приятно ароматизирани и полусухи.

Без значение от сезона,времето и  външната температура интериора на вашият автомобил ще е изпран и сух за 24 часа!

Времето за изпиране и вътрешно почистване на лек автомобил или джип е  12 часа, след което той ще е полусух и може да се доизсушава във вашият гараж или на  паркомясто с леко открехнати прозорци, ако нямате тези удобства и при желание от Ваша страна, то може да пренощува в моето студио, където ще бъде напълно изсушен при подходяща температура.

Цените вижте тук! https://sites.google.com/site/exteriorcardetailing/moite-uslugi-2/doplnitelni-uslugi/prane-na-tapiceria-na-avtomobil
« Последна редакция: Септември 09, 2012, 11:50:38 pm от exteriorcardetailing »

exteriorcardetailing

• Новак
  • *
« Отговор #10 -: Октомври 17, 2012, 06:20:38 pm »
Пране на кожа и цялостен вътрешен детайлинг. В процеса са показани елементи 50/50 - чисто/мръсно и цялостния облик на интериора след завършване на окончателната обработката: пране на пода в купето, пране на стелките, пране на багажник, пране на кожата, подхранване на кожата със специално мляко, дълбочинно почистване на пластмасовите и хромирани елементи в купето(кори на врати, греди и табло).

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #11 -: Октомври 17, 2012, 06:28:54 pm »
Уф
Видяло се е,че следващата година ще те посещавам с 2-е коли music

exteriorcardetailing

• Новак
  • *
« Отговор #12 -: Октомври 17, 2012, 07:04:02 pm »
Ще си дойдем на думата ама ти трябва много увещаване, още ли се двоумиш за това, какво мога да направя с една кола, сега разширих процедурите с пране на тапицерия и пране на кожа, не почистване на кожа, а пране има разлика, а се наложи да поизчакам машината понеже е от Италия и препаратите са само за професионална употреба, както си се убедил аз се опитвам да наложа качество не предлагано другаде и успявам, просто тук пиша малко, че много ми се караш  :(, а иначе има какво да покажа ето и едно пране на текстил и втрещаващата мръсотия накрая като пример, но съм сигурен, че ми следиш нещата просто споменавам всичко това и за другите.С уважение:Иван
ПРАНЕ НА ТАПИЦЕРИЯ

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #13 -: Октомври 17, 2012, 07:10:13 pm »
Не ти се карам :)
Опитвам се форума да е прибран и изчистен 8-)
Ще дойда не за това,че много се стараеш,а за това,че на мен време не ми остава!
Може и някоя пастичка да ти донеса,че при мен вече се застояват :(
И машина си имам и всичко.Само време нямам silen

CoolMaN®

• Наблюдава денонощно
  • Spammer
  • Публикации: 933
« Отговор #14 -: Октомври 17, 2012, 07:39:31 pm »
Аз само като гледам филмчетата ми пълни душата човека.  music
Пожелавам ти все така да правиш всичко това с такова желание и много успехи.  drink