FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Мисля, че тия доказват обратното:http://www.yellow333.com/opencms/opencms/menu/bg/autopark/Zapochni_sobstven_biznes/Едва ли ще се вкарват за над 1000 таксита на газ, ако имаше сериозни проблеми. Последно като бях в КМБ сервиза в София, им доставяха последните стари сиидове налични в словакия 2-3 автовоза.
Чета, чета, чета, пет страници чета и накрая не издържах и реших да попитам тези, които имат намерение или са си монтирали газ на този мотор, тета енджин май се казваше, не се ли сетихте преди това да прочетете, че с газта в такъв филм ще се вкарате, че всичката икономия, та и повече, ще я похарчите впоследствие по ремонти! Проблеми при тези мотори, карани на газ са потъване на клапани, стапяне на катализатора, вградена в моторния компютър самоодаптация и от тук проблеми при смяна на горивата, постоянно светене на чека и авариен режим, проблеми със бубини и т.н. . По мое скромно мнение не е създаден още газовия инжекцион, който може да работи безпроблемно с моторния компютър на сеед. И като последно, ако сте решили въпреки това да си потрошите колата помислете че един регулировъчен пул е около 35лв, катализатора е комплект с колектора - 1700лв, бубина около 160лв и ремонт на глава с керамични легла - незнам вече колко! Не ме разбирайте погрешно, твърдо съм за газ, но в този случай това е загубена кауза! Да не кажете после, че не сте били предупредени! Успех на всички решили се на тази авантюра!!!
Колеги, не си струва да се слага газ. Имам газова уредба от 3 години и редовно трябва да се правят клапани.
Истината май започва да излиза наяве!!!!
1.4 бензин, цвят хладилник - от бързите! Ще съм благодарен за малко инфо от извора - та току виж и съм почерпил