Автор Тема: Проблеми с Киа Карнивал  (Прочетена 10053 пъти)

sonyextintor

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
Проблеми с Киа Карнивал
« -: Февруари 12, 2012, 07:31:14 am »
Здравейте колеги и аз се включвам към форумите значи искам да попитам някой може ли да ми каже  за KIA Carnival  2.9 CRDi EX 144 cv
240 gr/k 2003 год. като кола.Създавали много проблеми,частите скъпи ли са и има ли доволни от самата кола например като возило.   

Благодаря предварително

LusilSorel

• Новак
  • *
  • Публикации: 23
Re: Проблеми с Киа Карнивал
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2012, 03:39:44 pm »
Колата си е супер. Подръжката не е скъпа, но това важи за мен, незнам как е за теб. Имай в предвид, че само за Каско+ГО - плащам около 750 лева. От там данък 220 лева, Преглед 50 лева и като сложиш и винетка 67 лева, само за Добро утро даваш малко повече от 1000 лева.

Иначе като возия и като комфорт, мога да ти кажа, че колата е супер. Много добре стои на пътя и ако си я подържаш както си пише по книгите всичко ще е ОК с колата ти. Аз преди карах само френски автомобили, но като се увеличиха децата в къщи купих такава кола. Бях преднамерен, но в момента не я сменям за всякакви коли. Дори се замислям един ден да си взема същата само, че този път новичка от магазина. Моятя жена също беше много резервина към КИА, но ела да я чуеш как се хвали пред приятелките си с тази кола. Място бол, седалки за всичките деца  ;D, а и много място за багажа.
Аз с тая кола вече поне 6-7 пъти ходих по ЕВропа миналата година и не ми е правила никакви проблеми на пътя. Като натисна педала на магистралите, не могат и Мерцедеси и БМВ-та да те настигнат. Общо взето е това, с две думи - Супер автомобил. ok
« Последна редакция: Февруари 20, 2012, 03:42:56 pm от LusilSorel »

sonyextintor

• Новак
  • *
  • Публикации: 2
Re: Проблеми с Киа Карнивал
« Отговор #2 -: Ноември 10, 2012, 10:33:05 pm »
Здравей те колеги значи имам Киа Карнивал 2,9 crdi 144 k.c 2002 год.от известно време имам проблем с двигателя изписва ми  на таблото СНЕК ускоряването на скороста става като че ли на автоматични скорости  същият звук издава и това го прави само когато съм на 5та скорост няма голямо ускорение,къде се намира нафтовата помпа някой ако знае за какво става на въпрос да ми пише        БЛАГОДАРЯ