Автор Тема: КОЙ КАКВО  (Прочетена 5879 пъти)

veno

• Разбирач ;)
  • Публикации: 176
Re: КОЙ КАКВО
« Отговор #60 -: Декември 02, 2008, 09:22:52 pm »
Венцислав, 30 години, Мениджър IT Продукти във фирма дистрибутор на телекомуникационно оборудване.
Cee'd SW EX 1.6 CVVT

smirn0ff

• Spammer
  • Публикации: 978
  • Шеф диригент
    • Транс Телеком ЕАД
« Отговор #61 -: Декември 02, 2008, 10:13:09 pm »
Венцислав, 30 години, Мениджър IT Продукти във фирма дистрибутор на телекомуникационно оборудване.
ако не е тайна коя е фирмата  crazy  че съм от сферата
KIA cee'd LX 1.6 CRDi 115hp

jorko.b67

• Почетен член
  • Spammer
  • Публикации: 820
« Отговор #62 -: Декември 10, 2008, 10:21:55 am »
Здравейте,аз съм Георги от София,на 41 год. и се занимавам със застраховане.Ще ми е приятно ако мога да съдействам на някого ,тъй като до сега никой мой колега не се е представил.Орхан от Шумен ме познава.

TATI

• Разбирач ;)
  • Публикации: 179
« Отговор #63 -: Декември 10, 2008, 10:11:40 pm »
Аре и аз да са представя. Венцислав, 38 г, управител на интернет клуб и вносител на хранителни добавки. Карам Тойота, както повечето вече знаят. Киа кара жена ми.
Hi-Ace 1979, 2.2 D, manual
Corolla Sedan 1998, 1.6i, automatic Terra
Avensis Wagon 2005, 2.0, D-4D, manual Sol
Kia Cee'd 2007, 1.6 CVVT EX, automatic
Seat Ibiza 2007, 1.2, manual

mmtrance

• Разбирач ;)
  • Публикации: 112
  • KIA sportage 2.0 CRDI
« Отговор #64 -: Януари 21, 2009, 10:52:30 pm »
тъкмо си мислех че си нямаме подобна тема... :) Аз съм Филип на 23, дърворезбар и вече инжинер дизайн и производство на мебели. Търся си работа ... :) но всичко  с времето си. Карам Спортидж и съм много доволен от него.
Имам едно предложение към модовете.... Качете я тази тема някъде по на горе към важните. Мисля че има доста полезна информация в нея. Поздрави.
diesel power.... feel it!

ato_boldon

• Разбирач ;)
  • Публикации: 141
  • Pro_ceed 2.0crdi EX
« Отговор #65 -: Януари 22, 2009, 09:56:51 am »
Казвам се Илия, на 21 години, от Русе съм, но съм студент по дентална медицина в Пловдив. Пътувам по няколко пъти в месеца, такаче ако някои има нужда от нещо по този маршрут да се обажда  music
П.С. само от 1 месец карам КИА, но вече почти 4500км и съм много доволен!
« Последна редакция: Януари 22, 2009, 10:09:58 am от ato_boldon »

Mihailov

• Разбирач ;)
  • Публикации: 292
  • KIA Pro_Cee'd 1.6 CRDi EX .. VW Golf 3
« Отговор #66 -: Януари 22, 2009, 10:12:12 am »
Казвам се Зоран Михайлов, на 23 години. От Монтана съм, но живея в София от повече от 5 години. Работещ като IT Developer в Piraeus Bank Bulgaria.
Guns don't kill people ... people kill people ...

acho_77

• Разбирач ;)
  • Публикации: 295
« Отговор #67 -: Януари 22, 2009, 11:00:01 am »
Аз пък съм Андрей и съм от Шумен,Занимавам се със строителство!Ако мога да бъда полезен с нещо казвайте!

joeless

• Новак
  • *
  • Публикации: 14
« Отговор #68 -: Февруари 13, 2009, 08:54:41 am »
Здрасти и от мен!  bye
Айде това да ми е първия пост тук write

Аз сам Джо, на 25, в момента живея в София, но не се броя за софиянец, сори.
По принцип съм професионален готвач, но в момента се занимавам със монтаж на СОТ, видеонаблюдения, пожароизвестяване, аларми.. такива неща..
Съвсем отскоро имам KIA Sephia GTX, `95 и засега само ме радва колата

Всъщност, челнувам и в друг автомобилен клуб - този на Шкода, вече от почти 4 години, от толкова се разправям и с чешките коли, та ако някой има проблем с такава - да свирка, все нещо мога да помогна  ;D

ПП - темата е добра, и имам предложение към админа - защо не я вдигнете гато Важна тема или нещо такова - да е най-горе, така винаги ще е подръка и ще се открива по-лесно от новодошлите - а те ще са доста

Lord Anubis

• Новак
  • *
  • Публикации: 15
  • Freedom Of Seas
« Отговор #69 -: Февруари 13, 2009, 12:57:42 pm »
Аз съм Самуил, от Бургас, помощник капитан съм, дано в най-скоро време и капитан  ;D. Карам 1.6 16 V CWT LX. Заради работата карам по-малко - за година и половина едва 12500 км. Засега съм нямал проблеми с колата (само МП3). Много съм доволен. Смятам да правя някои подобрения по колата.
Kia Cee`d 1.6 CVVT

Gavasoff

• Разбирач ;)
  • Публикации: 130
  • KIA Ceed SW 1.6 LX
    • Svetlio`s Home Page
« Отговор #70 -: Февруари 27, 2009, 07:09:05 pm »
Тая тема нещо ми е убягнала  :-*
Казвам се Светослав Гавазов - Светльо, на почти 35 години. Противно на повечето колеги във форума, аз съм от София, но от 5 години живея и работя в Сливен. С жена ми имаме семейна фирма за производство и търговия с метални заготовки и резервни части за селскостопански инвентар.

D-train

• Почетен член
  • Разбирач ;)
  • Публикации: 335
  • I feel the need for Cee_d!
    • Прайвит Консулт ООД
« Отговор #71 -: Февруари 27, 2009, 08:58:13 pm »
Като гледам и аз съм пропуснал да мина оттук преди 6 месеца, но ето инфо зач мен:

Деян Ганчев на 31г. родом от Русе, работя в София. Счетоводител съм, в момента работя като анализатор и си имам счетоводна къща.

Та това цялото съм аз, Трена, както ме нарече Лило, като се чухме за пръв път  ;D

Няма глупави въпроси, има глупави отговори.

Деян

mmtrance

• Разбирач ;)
  • Публикации: 112
  • KIA sportage 2.0 CRDI
« Отговор #72 -: Май 01, 2009, 09:15:25 pm »
колеги защо запуснахте тази тема....? Защо не я боднете някъде от горе, че да се вижда, или тя е от горе но аз не я видях  :)
btw...... някой да работи в глобул?
diesel power.... feel it!

Ronin

• Новак
  • *
  • Публикации: 30
  • Kia Ceed 1.4 Hundai Galloper 2.5 TDI
« Отговор #73 -: Май 02, 2009, 12:03:39 am »
Е...аз съм на 34 години...завършил съм автоматизирани информационни системи.....работя  като ИТ подръжка,монтирам всякакви електроники,сот,контрол на достъпа,видео,бариери,автоматики по врати....gps-системи....автоаларми.....пожароизвестяване...и основно през последната една година разпъвам и сплайсвам оптични кабели като гламав през полета и ливади из нашата страна...по принцип много пътувам...имам лични Опел,лада,VW,и Киа сеед.....а освен това имам и служебна кола по 24 часа с мен от 5-6 години.....та затова киата още е на 1500 км....нямам време да я карам.....само един път в месеца си мърдам колите с по 1-2 метра за да не им станат гумите триъгълни.....ама какво да се прави работа.работа...

amato

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 96
  • Need For Cee'd
« Отговор #74 -: Януари 14, 2010, 12:19:39 am »
Здравейте, аз съм Христо от Варна засега на 22,но само след 13 дена на 23 години.Последна година в ВВМУ"Н.Й.Вапцаров" :) Бъдещ ЕЛ.МЕХАНИК...
Kia Cee'D 1.6 CRDi LX 16V 115 hp 5555км