https://www.facebook.com/pages/KIA-Bulgaria/41695574797
ИТ-тата владеятГеорги, 29г, в ИТ бранша от ~ 10 години (последните 4 в телекомският бранш)вече станаха 2 години откакто карам ceed 2.0 crdi
никога нямаше да ми хрумне, че занимаващите се с ИТ и телекомщини ще сме еднакви по избора си на автомобили.Борислав - 30г. Пловдив. Инженер телекомуникации по длъжностна характеристика и по образувание. Кабели правим всякакви, ама предпочитаме оптични.Сийд 1.6CRDI EX.
ааааа. неточност на изразните ми средства. строим кабели секакви.българското производство го прекратиха поради ниско качество. пробвахме се да го дистрибутираме, ама....иначе във фирмата правим същото кат теб, но с фуджикура Ф50 и сумитомо Т-39 (твойто виждам че е от миналогодишната реколта китайчета). и сме предимно междуградско. освен всичко друго аз и меря и съставям протоколи, в които пиша че нямам нищо общо с обекта, но освен това и проектирам, съгласувам, координирам безопасни и здравословни условия на труд.... ама хайде да не се прехвалвам, пък и да не се окаже че някой от другите четящи е и одитор.п.п. едната ти тръбичка е стисната малко повече от нужното. ако ти се занимава другия път си сложи малко тиксо върху тръбичката под свинските опашки, та ако тръгне да шава надлъцно от температурни разлики да разчита на лепилото на тиксото, а не само на контакта пластмаса-пластмаса между тръбичката и опашката.
Да се представя и аз - малко късничко, щото съм се регистрирал във форума от миналата година - та казвам се Радо на 35г. и съм от Дупница, карам КИА Соул и СЕАТ Толедо, машинен инженер съм и на два пъти съм практикувал професията си - първо като поддръжка на опаковъчни машини във фармацевтичната промишленост и сега като авиомеханик в "сервиз за основни ремонти на пътнически самолети" в София.