Автор Тема: КОЙ КАКВО  (Прочетена 5878 пъти)

gog

• Новак
  • *
  • Публикации: 17
Re: КОЙ КАКВО
« Отговор #75 -: Януари 16, 2010, 08:09:48 pm »
ИТ-тата владеят
Георги, 29г, в ИТ бранша от ~ 10 години (последните 4 в телекомският бранш)
вече станаха 2 години откакто карам ceed 2.0 crdi

smirn0ff

• Spammer
  • Публикации: 978
  • Шеф диригент
    • Транс Телеком ЕАД
« Отговор #76 -: Януари 17, 2010, 07:57:27 pm »
ИТ-тата владеят
Георги, 29г, в ИТ бранша от ~ 10 години (последните 4 в телекомският бранш)
вече станаха 2 години откакто карам ceed 2.0 crdi
и с какво се занимаваш в телекомския бранш?  crazy
KIA cee'd LX 1.6 CRDi 115hp

gog

• Новак
  • *
  • Публикации: 17
« Отговор #77 -: Януари 18, 2010, 01:18:06 am »
системно и мрежово администриране, програмиране... такива работи

mb

• Разбирач ;)
  • Публикации: 142
« Отговор #78 -: Януари 18, 2010, 09:36:41 am »
никога нямаше да ми хрумне, че занимаващите се с ИТ и телекомщини ще сме еднакви по избора си на автомобили.

Борислав - 30г. Пловдив. Инженер телекомуникации по длъжностна характеристика и по образувание. Кабели правим всякакви, ама предпочитаме оптични.
Сийд 1.6CRDI EX.

Ronin

• Новак
  • *
  • Публикации: 30
  • Kia Ceed 1.4 Hundai Galloper 2.5 TDI
« Отговор #79 -: Февруари 24, 2010, 11:37:59 pm »
никога нямаше да ми хрумне, че занимаващите се с ИТ и телекомщини ще сме еднакви по избора си на автомобили.

Борислав - 30г. Пловдив. Инженер телекомуникации по длъжностна характеристика и по образувание. Кабели правим всякакви, ама предпочитаме оптични.
Сийд 1.6CRDI EX.

Колега кажи по подробно за оптичните кабели.....май не съм чувал да има производство в Бг...

Ето ни с какво се занимаваме ние.....!
Ето малко по нагледно....

mb

• Разбирач ;)
« Отговор #80 -: Февруари 25, 2010, 03:15:06 pm »
ааааа. неточност на изразните ми средства. строим кабели секакви.
българското производство го прекратиха поради ниско качество. пробвахме се да го дистрибутираме, ама....

иначе във фирмата правим същото кат теб, но с фуджикура Ф50 и сумитомо Т-39 (твойто виждам че е от миналогодишната реколта китайчета). и сме предимно междуградско.
освен всичко друго аз и меря и съставям протоколи, в които пиша че нямам нищо общо с обекта, но освен това и проектирам, съгласувам, координирам безопасни и здравословни условия на труд.... ама хайде да не се прехвалвам, пък и да не се окаже че някой от другите четящи е и одитор.

п.п. едната ти тръбичка е стисната малко повече от нужното. ако ти се занимава другия път си сложи малко тиксо върху тръбичката под свинските опашки, та ако тръгне да шава надлъцно от температурни разлики да разчита на лепилото на тиксото, а не само на контакта пластмаса-пластмаса между тръбичката и опашката.

dani

• Administrator
  • Експерт
  • Публикации: 504
  • i30 rider
« Отговор #81 -: Февруари 25, 2010, 08:46:15 pm »
ааааа. неточност на изразните ми средства. строим кабели секакви.
българското производство го прекратиха поради ниско качество. пробвахме се да го дистрибутираме, ама....

иначе във фирмата правим същото кат теб, но с фуджикура Ф50 и сумитомо Т-39 (твойто виждам че е от миналогодишната реколта китайчета). и сме предимно междуградско.
освен всичко друго аз и меря и съставям протоколи, в които пиша че нямам нищо общо с обекта, но освен това и проектирам, съгласувам, координирам безопасни и здравословни условия на труд.... ама хайде да не се прехвалвам, пък и да не се окаже че някой от другите четящи е и одитор.

п.п. едната ти тръбичка е стисната малко повече от нужното. ако ти се занимава другия път си сложи малко тиксо върху тръбичката под свинските опашки, та ако тръгне да шава надлъцно от температурни разлики да разчита на лепилото на тиксото, а не само на контакта пластмаса-пластмаса между тръбичката и опашката.
Хаха много печати, мнго подставени лица. Знам ги тези неща  8-)
Love is suicide!

Ronin

• Новак
  • *
« Отговор #82 -: Февруари 25, 2010, 09:55:47 pm »
Баце има там само че не е тиксо а 3М под опашките....с сертификат за UV устойчивост... ok.....а на китаеца му сложихме трети чифт електроди и втора батерия...за 4 месеца ....клони към 4000 сплайса и го чакат още 5000 към март.......април....работи по 18 часа на две бригади....акъла му взехме.....а и работим между окръжно....през 50-100-200 км.......
Май трябва да си отворим нов раздел сплайс на оптика....

mb

• Разбирач ;)
« Отговор #83 -: Февруари 25, 2010, 10:26:02 pm »
аз ви казвам, че сме от една порода  :)

все едно модела на колите в длъжностната характеристика ни е бил записан.

Кичо

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #84 -: Март 02, 2010, 10:12:46 pm »
Златка, на 32...юрист съм, но в момента се занимавам с друго. Карам Киа Сийд - червена :) Навъртяла съм и почти 50 000 километра и три пълни пребоядисвания .

radkoDI

• Разбирач ;)
  • Публикации: 162
  • SOUL 1,6 бензин, МТ; SEAT Toledo - 1,8 LPG
« Отговор #85 -: Март 03, 2010, 07:15:14 pm »
Да се представя и аз - малко късничко, щото съм се регистрирал във форума от миналата година - та казвам се Радо на 35г. и съм от Дупница, карам КИА Соул и СЕАТ  Толедо, машинен инженер съм и на два пъти съм практикувал професията си - първо като поддръжка на опаковъчни машини във фармацевтичната промишленост и сега като авиомеханик в "сервиз за основни ремонти на пътнически самолети" в София.

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 3979
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
« Отговор #86 -: Март 03, 2010, 08:38:59 pm »
Да се представя и аз - малко късничко, щото съм се регистрирал във форума от миналата година - та казвам се Радо на 35г. и съм от Дупница, карам КИА Соул и СЕАТ  Толедо, машинен инженер съм и на два пъти съм практикувал професията си - първо като поддръжка на опаковъчни машини във фармацевтичната промишленост и сега като авиомеханик в "сервиз за основни ремонти на пътнически самолети" в София.
Ауууу,колегата от района на летището.Да вземем срещи да си правим?
Досто сиидове има в балкан/хемусеър :) ,но нещо недраскат колегите

radkoDI

• Разбирач ;)
  • Публикации: 162
  • SOUL 1,6 бензин, МТ; SEAT Toledo - 1,8 LPG
« Отговор #87 -: Март 03, 2010, 09:02:50 pm »
За срещите на колегите от района на летището съм навит - струва си да пииваме по едно кафе или малка биричка в Аспазията, като се запролети. За съжаление при нас само аз се метнах на нова КИА и още един двама колеги си взеха КИА на старо, но иначе ги държа в течение с форума.

Ronin

• Новак
  • *
« Отговор #88 -: Март 03, 2010, 10:36:32 pm »

Пък аз преди 2 часа бях в Дупница и си купих джипка освен киа-та.....!

mmtrance

• Разбирач ;)
  • Публикации: 112
  • KIA sportage 2.0 CRDI
« Отговор #89 -: Март 08, 2010, 02:26:28 pm »
да обновим малко инфото... :)
вече се занимавам с проектиране и продажба на мебели, работя в един магазин в Люлин
(но се търси друг работодател... :D )
diesel power.... feel it!