Анкета

какво ви грабна в Киа сиид за да се вземете

таблото е раздвижено и гумирано не бие на кухо
0 (0%)
реших да пробвам друга марка,досега не съм карал по никакъв повод Киа
0 (0%)
зарибих се от познат,хареса ми колата
1 (12.5%)
случайно попаднах на тази марка не се бях замислял
1 (12.5%)
Цена-качество ме грабна и изпълнението вътре в купето
5 (62.5%)
бързах колата ми трябваше до 1 месец и това ме устройваше
1 (12.5%)

Общ брой гласове: 8

Гласуването приключено: Август 26, 2012, 04:54:58 pm

Автор Тема: Защо решихте да се вземете с Киа сиид  (Прочетена 3810 пъти)

kirilrz

• Разбирач ;)
  • Публикации: 214
  • още има да се учи
реших да пусна и всеки да си каже мнението и дали я взел че му е харесала като стил на изработка или просто го устройва за да се придвижва с нея.аз мойта я взех като ме устройва цената,качеството на изработка по таблото и не бие на кухо като го чукнеш и че за тази цена има и някоя друга екстричка спрямо другите марки yahoo
« Последна редакция: Юни 27, 2012, 04:57:10 pm от kirilrz »
да имаш девствена жена и девствена кола е най хубавото нещо на света :-)

smirn0ff

• Master of KIA
  • Публикации: 1731
  • Шеф диригент
    • Inspire Communications LTD
Re: Защо решихте да се вземете с Киа сиид
« Отговор #1 -: Юни 27, 2012, 09:27:59 pm »
да кажа аз :)

когато реших да си купувам нова кола се бях насочил твърдо към марката Шкода.
Моделите които исках да пробвам бяха Фабия и Октавия. Понеже тогава възможностите ми стигаха до около 30 хил. лв се чудех дали да си взема Фабия с всички екстри или Октавия с 1.6 мотор и само най-важното като екстри. Ходих да гледам и карам Шкодите ... като се качих във Фабията и като ме притисна подлакътника в хълбока - директно слязох от нея. В Октавия се бях возил, но не бях карал - не останах очарован.
Съвсем случайно докато гледах и други марки автомобили попаднах на КИА Сийд - като дизайн ми хареса, хареса ми също и набора от екстри в базовия LX модел - има всичко което ти е необходимо!
Направих си калкулацията и излезе, че КИА-та излиза рентабилна, още повече с 5г гаранция.
Първоначално се бях насочил да купувам твърдо бензинов двигател, обаче хванах точно бензиновата криза - бензина беше 2.40, нафтата 2.60 и бензиновите на склад бяха свършили :)
Така реших да се пробвам с дизела и взех дизел  8-)
Не съжелявам за избора си. Като всеки автомобил, който се кара ежедневно се появяват проблеми, но гаранцията ги разрешава.  rofl
Hyundai Genesis 2015 3.8 V6 AWD
KIA VENGA 1.6 CVVL EX 4AT
[ex]KIA CEED 1.0 T-GDI GT LINE
KIA VENGA FL 1.6 CVVL EX 6AT
[ex]KIA OPTIMA 2.0 CVVL EX 6АТ
[ex]KIA CEED 1.6 CRDI LX 5MT

SilverArrow

• Новак
  • *
  • Публикации: 21
  • Kia Ceed 1.6 CRDI HPE 128hp 2013
« Отговор #2 -: Юни 29, 2012, 10:13:03 am »
Тъста ми си купи чисто нова от магазина, жена ми смачка нейната опел корса и дойде момента и ние да се обзаведем със cee'd. Колата е страхотна и конкурира всички в своя клас. Мойте познати карат VW,Skoda,Toyota, но никоя не ме грабва така както Kia-та. За мен колата е създадена с много желание и вкус така цялото семейство се наслаждаваме на дългите пътувания. yahoo

nutonnets

• Новак
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #3 -: Август 27, 2012, 07:25:55 pm »
 Както и колегата  smirn0ff  се бях насочил към Шкода . Чиста случайност беше , че на пътя ми към шоуруума на Шкода попаднах на дилър на КИА .Влязох с известна доза предразсъдъци , защото имам предишен опит с корейски автомобил ( Деу ). След като разгледах КИА , а пет - десет минути по - късно и Октавия всичко като качество , базово оборудване и цена беше в полза на сийда .
Карам го пета година , на практика без да съм имал какъвто и да е фабричен проблем .
Не на последно място , трябва де кажа , че и до момента това е една от най- красивите коли в своя клас (според мен )!

kirilrz

• Разбирач ;)
  • Публикации: 214
  • още има да се учи
« Отговор #4 -: Август 27, 2012, 09:27:46 pm »
междудругото аз засега съм си решил сиид-а да си го карам докато.....има части за киа по магазините.такива прехвалени като голф,октавия,фиат,БМВ не искам и да чувам
да имаш девствена жена и девствена кола е най хубавото нещо на света :-)