Добре Дошли във Форума
Цитат на: jorko.b67 в Февруари 15, 2010, 09:56:39 amВ събота около обяд , на светофарите при "Пирогов" се спогледахме с колега с бял "Сийд". Той ми махна , аз му махнах , ама нямаше къде да се спре - нямаше стикери - можех да му дам....Сигурен ли си че е бял, щото аз махнах на едно сиво комби със стикери на същия сфетофар
В събота около обяд , на светофарите при "Пирогов" се спогледахме с колега с бял "Сийд". Той ми махна , аз му махнах , ама нямаше къде да се спре - нямаше стикери - можех да му дам....
Цитат на: Иван в Февруари 15, 2010, 02:16:34 pmЦитат на: jorko.b67 в Февруари 15, 2010, 09:56:39 amВ събота около обяд , на светофарите при "Пирогов" се спогледахме с колега с бял "Сийд". Той ми махна , аз му махнах , ама нямаше къде да се спре - нямаше стикери - можех да му дам....Сигурен ли си че е бял, щото аз махнах на едно сиво комби със стикери на същия сфетофар Абе Ванка ти като си в София, защо не се обаждаш
Цитат на: dani в Февруари 15, 2010, 04:50:36 pmЦитат на: Иван в Февруари 15, 2010, 02:16:34 pmЦитат на: jorko.b67 в Февруари 15, 2010, 09:56:39 amВ събота около обяд , на светофарите при "Пирогов" се спогледахме с колега с бял "Сийд". Той ми махна , аз му махнах , ама нямаше къде да се спре - нямаше стикери - можех да му дам....Сигурен ли си че е бял, щото аз махнах на едно сиво комби със стикери на същия сфетофар Абе Ванка ти като си в София, защо не се обаждаш лелей Ванка,това е непростимо Да не си идвал пак на сервиз
Цитат на: Митето в Февруари 15, 2010, 05:17:42 pmЦитат на: dani в Февруари 15, 2010, 04:50:36 pmЦитат на: Иван в Февруари 15, 2010, 02:16:34 pmЦитат на: jorko.b67 в Февруари 15, 2010, 09:56:39 amВ събота около обяд , на светофарите при "Пирогов" се спогледахме с колега с бял "Сийд". Той ми махна , аз му махнах , ама нямаше къде да се спре - нямаше стикери - можех да му дам....Сигурен ли си че е бял, щото аз махнах на едно сиво комби със стикери на същия сфетофар Абе Ванка ти като си в София, защо не се обаждаш лелей Ванка,това е непростимо Да не си идвал пак на сервиз Нямаше време за да се обадя и да се видим Дани. Митак какъв сервиз на киа има в София или Варна ? Или ти викаш сервиз на място където отиваш с проблем , връщаш се с проблем и бележка на коята пише че нямаш проблем
Ванка , Ванка..... - да си ядеш ушите..... Слънцето светеше и ми се видя бяла колата (много чиста , бе ).... Като идвам към Варна - да се видим , а ? Ако искаш ми дай на ЛС телефон , та като тръгна да се разберем....
Аз пък днес засякох бял бургаски просийд пред СУ посока Орлов мост с плаки на номерата, кой беше ?
Да съм бил колко да съм бил Опитах се да реагирам като ми махна ама май неможах..няма такова отвратително движение в събота!