Автор Тема: С кой се поздравихме днес  (Прочетена 176530 пъти)

mb

• Разбирач ;)
  • Публикации: 201
Re: С кой се поздравихме днес
« Отговор #300 -: Февруари 22, 2010, 03:02:40 pm »
еххх време на, еххх нрави. и с трабант също беше такава емоцията.
дори 15 години след това, когато аз наследих машината за пътуване, пак беше голяма радост да си мигнеш с некой братовчед. поне се разбираше дали все още работят светлините. а едно време имаше тенденция да не се мига с дългите, щото нали се караше без ламби. съответно "мигането" беше доста продължително. двукратното мигане за предупреждение за сини човечета по пътя беше голямо майсторство в тия условия.

със сийда вече не мигам, щото на магистралата изкарах акъла на 2 жени с нахилената си физиономия като им мигнах в гръб и се изравних до тях да им махна (една със сребрист бургаски сийд, и една с тъмносин металик комби софийска) . щяха да се пребият в опитите си да избягат от мен. много съвестно ми стана и вече се оглеждам само за лентички под номерата или евентуално стикери, но и тогава форумците не сте много отзивчиви на непознати физиономии, особено софиянци по кръстовищата.
в пловдив си мисля че съм единствения с форумски ленти.

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 5709
  • 1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
« Отговор #301 -: Февруари 22, 2010, 05:25:17 pm »
в пловдив си мисля че съм единствения с форумски ленти.
нес и само ти бре.Май колега Каси му сложихме всичко клубно music

proc

• Експерт
  • Публикации: 437
  • Aequitas & Veritas
« Отговор #302 -: Февруари 22, 2010, 05:32:52 pm »
Вчера засякох тъмно сив про сиид на магистрлата варна шумен!Изравнихме на едно ниво и пуснах авариините ама не ми отговориха на поздрава :)
Около обяд бях точно там. Обаче видях доста сийдове по пътя и не им сигтализирам докато не видя клубни знаци.

п.п. Аз съм само с плаки на номерата.
Карам си леко колицата и ми е гот на душицата!

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #303 -: Февруари 25, 2010, 01:17:22 pm »
сиво мохаве с регистрация РР .Май отиваше до шоурума в софия music

ivannlbc

• Експерт
  • Публикации: 464
« Отговор #304 -: Февруари 25, 2010, 08:46:56 pm »
Днес се поздравихме с Ангел и Митето. Направихме си нещо като клубна среща. Вече имам плаки и една лепенка отляво - който ме задминава, да я види.  :-\

В пазарджишкия край съм сигурно единствения с тия отличителни белези.

Днес в София видях страшно много коли КИА, но никоя нямаше от клубните. Повечето бяха с плаки, на които пише www.kia.bg

Обаче на връщане от София днес задминах един Сийд двувратка с пловдивска регистрация и едно Соренто.

В интерес на истината, днес като видях Сийда на колегата, трябва да ви кажа, че единственото общо нещо между мойта кола и неговата е производителя. Колкото и да ми харесва Кларуса, Сийда е на светлинни години като технология. Само дето няма толкова обем и е двувратка. Аз затова харесвам SW-тата толко.

Айде, лека вечер и се обаждайте като ме засичате по световните шосета.  bravo

Като казах шосета, само да ви споделя, че голяма бомбандировка ви е сполетявала наскоро. Околовръстното е мама-миа. А и вътре в София си карах направо слалом - има кратери навсякъде.  :-X
KIA Clarus SLX combi 116 hp 1,8 l

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #305 -: Февруари 25, 2010, 09:14:52 pm »
Пропусна колегата Пешо :)
Ииии ,ако беше видял обема на моят SW съвсем щеше да се зарадваш crazy

ivannlbc

• Експерт
  • Публикации: 464
« Отговор #306 -: Февруари 25, 2010, 09:25:38 pm »
Пропусна колегата Пешо :)
Ииии ,ако беше видял обема на моят SW съвсем щеше да се зарадваш crazy

Ти днес забеляза един от недостатъците на Кларуса - като отвориш багажника, няма къде да хванеш вратата, за да я затвориш (бял кахър, ама си е така). Друго нещо, което ми е направило впечатление - копчето за задната чистачка се намира на малко кофти място. Неудобно е да я пускаш и спираш - отвлича вниманието. Не знам на Сийдовете как е.

Искаше ми се да направя едно кръгче със Сийда днеса, ама нали детето се размрънка...
някой да ми обещае едно кръгче за другия път. Айде.
KIA Clarus SLX combi 116 hp 1,8 l

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #307 -: Февруари 25, 2010, 09:36:28 pm »
хайде,с вагона ;D

mb

• Разбирач ;)
  • Публикации: 201
« Отговор #308 -: Март 18, 2010, 11:34:17 pm »
ВИДЯЯЯЯЯЯЯЯХ!    yahoo

видях в пловдив сийд с плаки, светлов сив SW. настигнах го към 9 часа тая вечер на ул. Кукуш в Кичука и му намигнах в гръб, точно преди да завие по Братя Бъкстон.
100% не е разбрал от тази си гледна точка що му се присвятква, ама сега ако сбърка да прочете тук, ша знае че щото червен 5д с форумски ленти по номерата е бил зад него.  bye

отдъхнах си. не съм сам. има и други луди.

знам че не е тва темата ама ми се мрънка: а мойта от няколко дена скърца много жално в предницата. сигурно некой тампон е дал фира, ама ша изчакам да й дойде време за обслужването и да им сервирам пълен списък с претенции в сервиза. чудя се дали да не е в писмен вид, щото не вярвам да запомнят всичко, то и на себе си нямам доверие за тва - къмто 12 нещица имам да ги врънкам.

Repcho

• Разбирач ;)
  • Публикации: 142
  • Ceed 2.0 CRDI
« Отговор #309 -: Март 29, 2010, 09:34:33 pm »
Днес колега с ПроСийд сервизираше някакво червено Рено 19 на бул.Цветан Лазаров в Дружба

proc

• Експерт
  • Публикации: 437
  • Aequitas & Veritas
« Отговор #310 -: Март 30, 2010, 02:36:50 pm »
Днес колега с ПроСийд сервизираше някакво червено Рено 19 на бул.Цветан Лазаров в Дружба
Аз бях с двете коли.  :)
Реното тъкмо го продадох.
Карам си леко колицата и ми е гот на душицата!

Repcho

• Разбирач ;)
  • Публикации: 142
  • Ceed 2.0 CRDI
« Отговор #311 -: Март 30, 2010, 03:41:26 pm »
ааа браво, честито :)

jorko.b67

• Почетен член
  • Master of KIA
  • Публикации: 1870
« Отговор #312 -: Април 01, 2010, 11:51:40 pm »
Днес след обяд (01.04.2010 - без майтап  :) :)) от моста "Чавдар" , до "Левски - Г" си пътувахме с един габровски колега (със наши плаки и стикери) си карахме , карахме....Ама аз нямах време , че сега по празниците трябва първо да се напазарува.... Нищо - често пътувам за Габрово колегата да ми прати телефон за връзка - като отида там да почерпя... ;D bye

kasi

• Новак
  • *
  • Публикации: 12
« Отговор #313 -: Април 02, 2010, 09:39:26 pm »
абе Жоре,нали ти ми ги даде тия стикери и плаки,не помниш ли есента в едно кафе в Габрово  :).Ама ти тогава беше с накакви началници и нямаше време за кафе.Иначе ако ми имаш номера още,ако идваш ,обаждай се.Радвам се,че най-сетне ме забеляза някой в София,щото поне 2-3 дена всяка седмица съм там по работа.

Митето

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #314 -: Април 02, 2010, 09:50:04 pm »
абе Жоре,нали ти ми ги даде тия стикери и плаки,не помниш ли есента в едно кафе в Габрово  :).Ама ти тогава беше с накакви началници и нямаше време за кафе.Иначе ако ми имаш номера още,ако идваш ,обаждай се.Радвам се,че най-сетне ме забеляза някой в София,щото поне 2-3 дена всяка седмица съм там по работа.
ами то и аз съм те виждал,ама ми е малко гадно да ти сирна/светна с голфа rofl Има да се чудиш закакво съм седнал на клаксона yahoo

Ей го д-я Тоско днес,блееше по една тясна улица crazy
После ми разправя,че ме бил видял отдалече rofl