Анкета

Какъв срок ви дадоха за доставка?

Не съм чакал
7 (29.2%)
1 месец (30 дни)
5 (20.8%)
2 месеца (60 дни)
3 (12.5%)
3 месеца (90 дни)
1 (4.2%)
4 месеца (120 дни)
3 (12.5%)
5 месеца (150 дни)
2 (8.3%)
6 месеца (180 дни)
2 (8.3%)
7 месеца (200 дни)
0 (0%)
над 7 месеца
1 (4.2%)

Общ брой гласове: 24

Автор Тема: Rio[UB] - поръчка и време на доставка  (Прочетена 103741 пъти)

CoolMaN®

• Наблюдава денонощно
  • Spammer
  • Публикации: 933
Re: Rio[UB] - поръчка и време на доставка
« Отговор #135 -: Октомври 04, 2012, 08:31:46 pm »
Ето няколко, хубав е цвета  ;D

Jouzzin

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 66
« Отговор #136 -: Октомври 04, 2012, 09:17:28 pm »
 Ооооооо!!!Така изглежда наистина много добре!Страхотен е цвета-наистина!!!

CoolMaN®

• Наблюдава денонощно
  • Spammer
« Отговор #137 -: Октомври 08, 2012, 11:33:49 pm »
Във Франция и Германия са получили от новите бройки след стачките. Явно скоро и тук ще дойдат.

chitko, кога я очакваш твоята?

chitko

• Разбирач ;)
  • Публикации: 327
« Отговор #138 -: Октомври 09, 2012, 10:19:54 am »
Във Франция и Германия са получили от новите бройки след стачките. Явно скоро и тук ще дойдат.

chitko, кога я очакваш твоята?

Преди 2 седмици още нищо не знаеха...принципно трябваше да доде за 3-4м от 12.07.2012 нататък...ще ми звъннат като се появи VIN...това май е малко преди да се товари на ферито. Дано стачките да не са повлияли с много на нашите поръчки... не виждам английски на този сайт за частите дето си публикувал....как поръчваш ?? PM ако искаш...

CoolMaN®

• Наблюдава денонощно
  • Spammer
« Отговор #139 -: Октомври 09, 2012, 01:37:39 pm »
Ето топла снимка от KIA на пристанището Pyeongtaek.   bravo

и едно старо филмче как ги товарят  :)

Kia's main shipping port in Pyeongtaek, South Korea
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 01:59:01 pm от CoolMaN® »

rmk

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 1403
  • KIA Sportage III - D4HA
« Отговор #140 -: Октомври 09, 2012, 03:01:26 pm »
Не ги жалят много, на пресечения терен на края на филма си им дават газ...

CoolMaN®

• Наблюдава денонощно
  • Spammer
« Отговор #141 -: Октомври 09, 2012, 03:18:56 pm »
Да внимават да не ми изкривят джантетата, че са големи  rofl rofl

rmk

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #142 -: Октомври 09, 2012, 03:41:05 pm »
Сигурен съм, че специално за твоята бройка ще има допълнително внимание  rofl

...принципно трябваше да доде за 3-4м от 12.07.2012 нататък...ще ми звъннат като се появи VIN...

Читко, колко дни ти е срокът за доставка в договора ?
Това 3-4 месеца, дилърът ли ти го каза ?
« Последна редакция: Октомври 09, 2012, 03:43:56 pm от rmk »

Jouzzin

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 66
« Отговор #143 -: Октомври 09, 2012, 10:55:41 pm »
 Аз работя на кораб дето вози колии!Да ви кажа пое при нас има такова огромно внимание към колите,дето повечето на жените си не обръщат:-)!

chitko

• Разбирач ;)
« Отговор #144 -: Октомври 10, 2012, 08:43:32 am »

...принципно трябваше да доде за 3-4м от 12.07.2012 нататък...ще ми звъннат като се появи VIN...

4 месеца е...не мога да ги разбера тази уж беше поръчана като бях там..какво значи поръчана като все още не е произведена...тогава се чудих между фреш бедж и графита, отделно между видовете тапицерии и ми казаха че тази е поръчана и уж се чака по-малко...

rmk

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
« Отговор #145 -: Октомври 10, 2012, 09:42:53 am »
Предполагам, че си я заявил да я купуваш малко след като представителството я е поръчало от завода. Повечето представителства просто си поръчват разни коли от време на време. Просто ще трябва да почакаш докато се произведе. Ако ти дойде за 4 месеца си е прекрасно, защото аз вече повече от 4 месеца чакам кола, която би трябвало тука в европа да се прави (тоест няма продължителен транспорт, за разлика от РИО-то).

yaskam

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 55
« Отговор #146 -: Октомври 10, 2012, 12:29:14 pm »
Аз работя на кораб дето вози колии!Да ви кажа пое при нас има такова огромно внимание към колите,дето повечето на жените си не обръщат:-)!
Това за вниманието е ОК, но я разкажи ако обичаш колко резервни части/болтове и гайки/ остават на палубата след като се разтоварят колите? По твое мнение кои са наи зле? Разказвали са ми за Daewoo  на времето, че почвали да текат и да се разпадат още докато ги возят! ;D

chitko

• Разбирач ;)
« Отговор #147 -: Октомври 10, 2012, 12:36:18 pm »
Това за вниманието е ОК, но я разкажи ако обичаш колко резервни части/болтове и гайки/ остават на палубата след като се разтоварят колите? По твое мнение кои са наи зле? Разказвали са ми за Daewoo  на времето, че почвали да текат и да се разпадат още докато ги возят! ;D

Eeeeти пък вече..да текът...а помниш ли какви бяха такситата тогава? Не че и сега не са корейчета :)

Shadow

• Експерт
  • Публикации: 447
  • Sportage 2.0® CRDI AWD
« Отговор #148 -: Октомври 10, 2012, 12:39:28 pm »

4 месеца е...не мога да ги разбера тази уж беше поръчана като бях там..какво значи поръчана като все още не е произведена...тогава се чудих между фреш бедж и графита, отделно между видовете тапицерии и ми казаха че тази е поръчана и уж се чака по-малко...

Колега chitko май не си им свикнал на въртележките на служителите и дилърите в КМБ. Подобен случай имах. В град .. отивам да поръчвам Риото, кълнеше се дилъра, че е в БГ давам парите и до 2 седмици я взимам. Да обаче съм им ял попарата със Спортиджа и реших да проверя първо в Софето дали колата е налична. Влизам в КМБ отивам направо при дилъра и му казвам ще поръчвам това разбрах, че е налична всичко наред ли ще е и той се засмя  crazy. Вика ми налична ц колата е поръчана и след месец че кацне в жилина на фери е. Е изтръпнах викам си що си мислят, че Българите сме ... някой от дилърите. Поръчах си я в Софето верно чаках, но знаех истината. Отстъпка дадоха хората. Е ся дилъра в град ... ми се обиди ама дреме ми на .....
« Последна редакция: Октомври 10, 2012, 12:41:56 pm от Shadow »

yaskam

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 55
« Отговор #149 -: Октомври 10, 2012, 12:57:47 pm »

Eeeeти пък вече..да текът...а помниш ли какви бяха такситата тогава? Не че и сега не са корейчета :)
Да, такситата са всякакви разновидности на корейки. Но от тогава до сега нещата се промениха значително. Ако не бях уверен в това -нямаше да съм в този форум ;D
Колкото до по-ранните години на корейското автомобилостроени и касателството му в БГ ще спомена за безмитната зона на Варна-Запад и как ги носеха Daewoo-тата там. После ги разглобявахме на съставни възли и ги слагхме по няколко в контейнери и ре-износ за Румъния, Полша, Украйна и т.н. но това е друга тема и не ие мястото тук. Аз исках само да си ъпдейтна инфото от jouzzin ok