Добре Дошли във Форума
Здравей,всички гуми които си изброил са добри. За Continental - WinterContact TS 830 P, а за Goodyear - Ultra Grip 8.Аз се спрях на Continental, защото са по-предпочитани от другите две марки. Цените им вървят около 320лв/бр. за 205/45R17.В България има на едно място с DOT 2011. Все още не са заредили магазините с по-нови гуми.Ще изчакам още малко да видя в Италия цените, защото миналата година тук бяха по-евтини когато купувах. А и DOT-а тук е от текущата година.Ще чакаме отзиви от Алпина Какво производство е?
Супер.Иначе Continental TS850 може да е по-нов, но не е по-добър от TS830P.
Цитат на: CoolMaN® в Октомври 09, 2012, 09:14:29 amЗдравей,всички гуми които си изброил са добри. За Continental - WinterContact TS 830 P, а за Goodyear - Ultra Grip 8.Аз се спрях на Continental, защото са по-предпочитани от другите две марки. Цените им вървят около 320лв/бр. за 205/45R17.В България има на едно място с DOT 2011. Все още не са заредили магазините с по-нови гуми.Ще изчакам още малко да видя в Италия цените, защото миналата година тук бяха по-евтини когато купувах. А и DOT-а тук е от текущата година.Ще чакаме отзиви от Алпина Какво производство е?Една от причините да избера Мишлен беше ДОТа 2012 е. По-новият континентал е ТС850, а гоодеар е също нов модел както мишлена. По-мек бе каучука на континентала. Мисля, че е по за сняг той. По принцип риото се кара в населено място където не се задържа много сняг, а повече киша и е мокро затова го избрах. Цените бяха сходни и на трите.Производството на мишлена е Испания по-добре отколкото Румъния, защото има и такъв. Вземам ги с 25 % отстъпка от Диана. Ако някой колега иска помощ да свирка.