Автор Тема: Проблем с Киа след подаване на ток от "биче" или както му казват.  (Прочетена 3437 пъти)

madh

• Новак
  • *
  • Публикации: 39
Здравейте,
   преди около седмица писах за това , че имах проблем с сектонрата кутия.... сектор намерих втора ръка но ... се оказа че и пустата тръба за високо налягане е спукана .... но както и да е залепихме я .... нялколко пъти ... сега не знам дали ще се спука отново защото след като подадохме ток на колата с бичето ..... запали няколко пъти  и сега повече не иска .... някои има ли идея дали с чистене на грешките ще се оправи този проблем. Киата е 2.0 тди 1998г . Моля да бъда извинен ако пиша тема, която е разисквана но след около 30 мин ровене не открих подобна. Поръчал съм си един от тези тестери които са на блутуут и се надявам да успея да направя нещо да я съживя....(това което се подсигурих е, че поддържа протокола които го пише на тестера )  след малко ще опитам още един трик, който намерих из нета.
 - откача се минусовата клема или която и да е де :) и се натиска спирачката за около 15 секунди. след което се оставя колата за около 15 мин без ток и се опитва отново.

Ще бъда много благодарен за малко помощ.
     Напоследък много ми се насъбра и не знам вече какво да правя... :( %) crazy
Благодаря ви предварително  :)

madh

• Новак
  • *
  • Публикации: 39
Здравейте... да се похваля (но да не чува дявола) оправих колата yahoo crazy music. Един приятел ми постави емулатор на имобилайзера който...... ако кажа да запазим минута мълчание май ще е най-добре  :) но сега колата вече работи, а най-странното е, че сега върви като луда не дава да и се пипне газчицата.... изглежда доста грешчици е била натрупала. Но сега направо все едно са и сменили двигателя. Не пожелавам на никой да му се случва тази гадост с имото .... кофти е когато човек не може да разчита на автомобила си когато не пали и е като голям камък  :o  надявам се ако някой чете темата и има такъв проблем да помогна. По между другото подаването на ток с това устройство не е бил проблема за отказването му. а е имало някаква хлабава връзка и както каза моя приятел му е дошло малко в повече.

ivannlbc

• Експерт
  • Публикации: 464
Това с имобилайзера сме го играли вече. Описал съм го "цветно".
KIA Clarus SLX combi 116 hp 1,8 l