FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Вчера ходих до шоурума на КИА и разговарях с дилъра.Оказа се ,чи от 2-3 години не се изисква преглед на автомобила на 1000км.Ако много държа ще ми го направят , ама срещу 150-200лв.Много благодаря, нема нужда да се престараваме.Ще изчакам 1 година или 15000км. за редовното ТО.Малко се излагат с книжките-инструкции на български език.Мисля,че по закон са задължени да имат и ако някой много изреве където трябва, ще отнесат солидна глоба.В магазините за бяла техника дори и ютиите се продават с инструкция на БГ.
Здравейте колеги!Скоро и аз ще се сдобия с моя Спортийдж.До колкото съм запознат гаранцията по колите е международна.Аз живея и работя в Естония и сигурно ще ми се наложи и някое обслужване да направя тук.Какво ми направи впечатление ...разглеждах сайта на КИА тук в Естония и в раздела ГАРАНЦИЯ ,където е описан срокът,какво и за колко е гаранционно на въпрос "КЪДЕ ВАЖИ ГАРАНЦИЯТА МИ" ми направи впечатление....на територията на ЕС с излкючение на...България и Румъния!!!!Какво може да означава това?