Автор Тема: Ежегодна класация за качеството на новите автомобили и къде сме ние  (Прочетена 7352 пъти)

rmk

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 1403
  • KIA Sportage III - D4HA

Embezzler

• Почетен член
  • Експерт
  • Публикации: 510
  • Honda CR-V 1.6 i-DTEC AWD
Моят Sportage тропа отпред и отзад а е на 14000. Аз съм извън класацията за сега :) Въпреки че според същото проучване Sportage е с най-малко дефекти в класа на малките кросовери http://kia-buzz.com/kia-receives-top-ten-ranking-for-initial-quality-in-2013-j-d-power-and-associates-study/

rmk

• Наблюдава денонощно
  • Master of KIA
  • Публикации: 1403
  • KIA Sportage III - D4HA
Уау! Това ме разби :)
Моята я взех на 14000 и сега вече на 21000 и не чувам нищо да хлопа. Може пък нещо да е подменяно преди да я взема...

grafpele

• Новак
  • *
  • Публикации: 21
  • 184 hp
Супер новина! ;D
Да не се чувствам прецакан.Моя Sportage ще триябва да доиде другата седмица и стискам палци и на ръцете и на краката да влиза  в класацията.
Че ако не д.........  да ми е яко!

Embezzler

• Почетен член
  • Експерт
Аз само дето на луната не съм ходил с моята, така че не я виня колата :)

BODUR_SD

• Разбирач ;)
  • Публикации: 155
За една година и над 20000 км , без никакви проблеми съм напълно съгласен . Като сравнявам с колеги купили тойоти и други уж по-качествени автомобили, киа е  с най-добро съотншение качество цена. devil

smirn0ff

• Master of KIA
  • Публикации: 1731
  • Шеф диригент
    • Inspire Communications LTD
Аз само дето на луната не съм ходил с моята, така че не я виня колата :)
това си има много голямо значение, за Сийда съм забелязал, че ако някой иска да си "окоти" биалетките - намира един калдаръм и газ по него  crazy
Hyundai Genesis 2015 3.8 V6 AWD
KIA VENGA 1.6 CVVL EX 4AT
[ex]KIA CEED 1.0 T-GDI GT LINE
KIA VENGA FL 1.6 CVVL EX 6AT
[ex]KIA OPTIMA 2.0 CVVL EX 6АТ
[ex]KIA CEED 1.6 CRDI LX 5MT

Embezzler

• Почетен член
  • Експерт
Моят проблем се оказа разхлабен тампон на амортисьор. Всичко е здраво.

Shadow

• Експерт
  • Публикации: 447
  • Sportage 2.0® CRDI AWD
При мен за сега се оказа само нужда от подмяна на топката за скоростния лост. Въртеше се, изглежда доста я стискам. Всичко си мина по гаранция и е 6. Стоп машинката също ми я подмениха, но тя си е май като сервизна кампания. По Риото нищо не е пипвано и всичко е наред за сега. Съгласен съм с мнението, най-доброто съотношение цена - качество!!!
« Последна редакция: Юни 29, 2013, 07:44:08 pm от Shadow »

smirn0ff

• Master of KIA
  • Публикации: 1731
  • Шеф диригент
    • Inspire Communications LTD
При мен за сега се оказа само нужда от подмяна на топката за скоростния лост. Въртеше се, изглежда доста я стискам. Всичко си мина по гаранция и е 6. Стоп машинката също ми я подмениха, но тя си е май като сервизна кампания. По Риото нищо не е пипвано и всичко е наред за сега. Съгласен съм с мнението, най-доброто съотношение цена - качество!!!
аз не случайно се спрях на Оптимата, а гледах мазда и опел ... за 45хил. лв получаваш голям автомобил с много екстри и с добра изработка.
само дето няма 2.0 турбо мотора за европа, ако го имаше и 55хил. бих дал за тия 270к.с.  crazy crazy crazy
Hyundai Genesis 2015 3.8 V6 AWD
KIA VENGA 1.6 CVVL EX 4AT
[ex]KIA CEED 1.0 T-GDI GT LINE
KIA VENGA FL 1.6 CVVL EX 6AT
[ex]KIA OPTIMA 2.0 CVVL EX 6АТ
[ex]KIA CEED 1.6 CRDI LX 5MT

kirilrz

• Разбирач ;)
  • Публикации: 214
  • още има да се учи
и аз съм изключително доволен като цяло от Киа Сийд комбито.От моя квартал до центъра на Варна са 8 км като 3 от тях си е направо трагедияси е. Дупка до дупка и дълбоки неравности ....лозалските пътища са по-хубави.и този път го минавам почти всеки ден а да не говорим че още 2-3 улици във Варна са в такова окаяно състояние.Ктао се има в предвид това колата засега видимо нищо не хлопа и тропа няма клекнали амортисьори а градско е минала около 10 000 км по луните пейзажи на Варна.Като ходя на Т.О ще ги накарам да я проверят за окачването и се надявам ако има нещо да е дребно
да имаш девствена жена и девствена кола е най хубавото нещо на света :-)