FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
До колкото разбрах,проблемите са на бензин,при мен на газ е отлична във всички ситуацииSent from my PAP4040_DUO using Tapatalk
Колеги с ГИ, през колко време зареждате бензин, че успявате да стигнете до разлагането му на фракции?Цитат на: rmk в Юни 01, 2014, 12:22:44 pmПотърси в Torque за сензор "Fuel Trim Bank 1 Long Term" и дай да видим какви стойности има, когато не пали на бензин.ПС:Lubomir_Valkov, ще е интересно след като покараш доста на газ (примерно от морето до София) на следващата сутрин да вкараш ГИ в режима в който не трие грешките (сервизен ли как там му викате) и да прочетеш това горе, което съм ти написал. Мисля, че по него до някъде ще се разбере какво става с бензиновото палене.
Потърси в Torque за сензор "Fuel Trim Bank 1 Long Term" и дай да видим какви стойности има, когато не пали на бензин.
има логика за ламбда сондата, при ГИ с ОБД трябва да влияе и при работа на газ и на бензин. Моя съвет от предишната ми кола е да купиш оригинална ламбда сонда а не универсална...
Пробвай може и да работи...
Мисля, че имаш поне две сонди, коя са ти сменили?А и като гледам двете графики на предишните страници (на двете сонди) ми се струват идеални и не е трябвало да ги пипате, но дано се реши проблема де.По принцип е възможно в момента на правене на графиките да са били добре, а по-късно да се прецакват нещо...
Сондата според мен няма какво да и се адаптира. По-скоро компа трябва да се адаптира (или корекцията му да се оправи както бях писал), но да видим дали ще се случи.