KIA Форум България > КИА Моторс
Връзка с Киа Моторс БГ
Svetko:
Здрасти и от мен
НАИСТИНА СМЕЛА ПОСТЪПКА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ Г-Н ИВАНЧЕВ...И ПО-СКОРО ДА СЕ ПРЕДСТАВИТЕ...ТОВА ПОНЕ ЗА МЕН ОЗНАЧАВА ЧЕ ИМАТЕ ВОЛЯТА И ЖЕЛАНИЕТО ДА РАБОТИТЕ ЗА КЛИЕНТИТЕ НА МАРКАТА!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo yahoo
.....а сега по същество....имаше доста запитвания във форума за мейли и факс-ове на Киа Корея и Киа Словения на които да можем да се оплачем от обслужването в сервиза в София ...... ако ви стиска може да ги споделите с нас...обещавам че и до вас ще има копие.... devil
harry:
Здравейте пак,
Относно оторизираните сервизи - списъка е качен на нашия сайт.
Относно мейлите в Корея/Словакия не ги знам наистина, но те така или иначи ни ги връщат на нас - тоест ние сме хората, които трябва и ще ви свършим работа. Вече всички имате моя мейл, така че може да ми пишете при проблем винаги!
Поздрави,
smirn0ff:
аз изпратих мейл на господата по повод потропването в кормилната кутия.
в момента чакам отговор.
Svetko:
Това 4е Вие трябва да свършите работата...за съжаление ми е ясно...все пак сервизът на киа България е подчинен по някакъв на4ин на Киа Корея или на европейците а това би трябвало да озна4ава 4е подлежи и на контрол от там и всякакви оплаквания от обслужването би трябвало да водят до изправяне на 4ервеното килим4е.....а това да води до познайте....подобряване на обслужването....за да не бъда голословен про4етете ми постовете...ще се ориентирате мнооооого бързо за коя кола става въпрос...имам още няколко впечатления да споделя във форума, но по късно ще стане това
Svetko:
--- Цитат на: smirn0ff в Ноември 19, 2008, 01:11:06 pm ---аз изпратих мейл на господата по повод потропването в кормилната кутия.
в момента чакам отговор.
--- Край на цитат ---
На кои господа си пратил мейл?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия