Добре Дошли във Форума
Дразни ме обаче, че НЕ присветкат хората да предопреждават за полицаи.
Да ти кажа честно не ми се е случвало мутра да не ми вдигне ръка, че си го пуснал. От личните ми наблюдения, не ти се отблагодаряват повечето жени и разни дедки с лади и жигули, навирили шапката с мрежа на USA ...
Но, пък окло мен ако се уцели шофьор с очила-задължителноще направи некоя щуротия да ме насмете.Много ме е страх от шофьори с очила.Извинявам се ако има такива във форум, но е факт.Нищо лично.
Цитат на: tosco в Декември 20, 2008, 03:06:24 pmНо, пък окло мен ако се уцели шофьор с очила-задължителноще направи некоя щуротия да ме насмете.Много ме е страх от шофьори с очила.Извинявам се ако има такива във форум, но е факт.Нищо лично. Абе tosco не се страхувай аз съм сложил очила докато карам, за да те виждам по-добре, а не да ме снимат за некое списание (в смисъл, че има хора дето са си за очила ма не си слагат).
Някаде бях чел че жените повече мислели(т.е. съобразяват се с много пове4е фактори) докато управлявали автомобил а пък мъжете повече карали първосигнално...........може би на това се дължи по-нервното шофиране в някои представителки на нежният пол...това е мое мнение...почвам да си мисля 4е Mihailov е прав, аз забелязвам 4е хората които карат големи автомобили (тип лимузини) благодарят ако им дадеш предимство докато тези с по малките авотмобили като 4е ли избиват комплекси...но все пак мисля 4е "ТОЙ" е по-голям кавалер а дамите приемат това за нормално(както в живота) и затова не оценяват жеста а раз4итат на това и заси4ат и заси4ат и заси4ат.......