Автор Тема: Сертификати на сийд  (Прочетена 1867 пъти)

Пешо

  • Administrator
  • Spammer
  • *****
  • Публикации: 966
Сертификати на сийд
« -: Април 29, 2008, 10:57:44 am »
Kia Motors Corporation получи две важни международни отличия, които доказват, че разработката, дизайна и производствения процес на изключително успешния модел cee’d са наистина съобразени с екологията.

На специална церемония, която се проведе в Сеул, Корея, международно признатата германска TUV NORD присъди на евро- боеца на Kia екологичните сертификати DFE (Design for Environment) и LCA (Life Cycle Assessment). Преди да бъде постигнат този успех, инспекторите на германската компания са подложили на изключително сериозен оглед производствения комплекс на Kia Motors Corporation в Жилина, Словакия. Крайният резултат е не по- мако специален от самия завод, който е един от най- модерните и високотехнологични в цяла Европа- Kia cee`d стана първият корейски автомобил, получил двата сертификата.

„Присъждането на два сертификата за екологичност за Kia cee`d, както и отличните 5 звезди за безопасност от краш тестовете на EuroNCAP са постижения, които корейски автомобилен производител достига за първи път, и от които ние можем да се гордеем“, заяви г-н Ли, старши изпълнителен вицепрезидент и оперативен директор на международното бизнес подразделение на Kia Motors Corporation.


Източник: Auto-press.net
« Последна редакция: Април 29, 2008, 10:59:19 am от Петър »