Автор Тема: Няколко въпроса по Kia Pro Ceed  (Прочетена 2047 пъти)

Mitax

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
Няколко въпроса по Kia Pro Ceed
« -: Септември 06, 2017, 04:00:49 pm »
Здравейте,

Имам няколко въпроса за Кия-та.

Моята е Pro Ceed 1.6 CRDI 115кс. 2009 година (първата маска).

Та въпроса ми е, има едни големи червени отразители на вратите, имат ли лампи вътре.

Втория въпрос ми е радиото изключва ли се само след определено време. Пример загасям колата, но го пускам ръчно, ако го оставя ще спре ли както на повечето коли след 20мин.

Третия ми въпрос е ако сложа волан с круиз контрол от същия модел Киа, ще тръгне ли Круиз контрола или трябва софтуерна намеса.

И последен въпрос, някой слагал ли е H7 LED на късите и дали заслепява много, също и откъде се регулират фаровете ръчно, че нещо не е като хората вечер, а не намерих врътки около фаровете.

Благодаря предварително.

jorodesign

• Новак
  • *
  • Публикации: 28
Re: Няколко въпроса по Kia Pro Ceed
« Отговор #1 -: Септември 07, 2017, 04:05:10 pm »
Здравей,

Аз съм със SW модела и светоотразителите на вратите нямат лампа.
Взех си Н7 лед лампи с вентилатори, не заслепяват, но вентилаторите са малко шумни. Има модели без вентилатори.

За реглажа на фаровете ти качвам част от една руска книжка за Сийд

Ronin

• Разбирач ;)
  • Публикации: 331
  • Kia Ceed 1.4 Hundai Galloper 2.5 TDI Kawasaki 650
« Отговор #2 -: Септември 15, 2017, 01:53:50 am »
По втория въпрос Да...радиото се изключва само но нещо към час.Всъщност всичко се гаси,и габарити и плафон и т.н

justalittlesign

• Spammer
  • Публикации: 855
  • Kia Sportage 1.6,180, МHEV, EX
« Отговор #3 -: Октомври 14, 2017, 03:51:59 pm »
За радиото мога със сигурност да ти кажа , че точно след час изключва и на дисплея излиза надпис, че е работило без включен двигател . Колкото до фаровете, по-добре не  пипай ! Иди в някой сервиз да ти ги настроят на стенд .