FACEBOOK страницата ни
оппа,забраих да обясня за дългите и халогените,че и за тях ме питаше Про.Значи за дългите:Човече,сложи на късите и покарай.Ако ти се стори необходимо и за дългите ксенон,слагай.Лично на мен,пък и на Дани и на Пешо,сме намерили крушки които се водят супер плазма на PIAAA (цената е от 113$ за комплект,ама сме ги намерили на по 30$) и ги взимаме не за друго,ами да си оправим жълтите дълги(хич не се намират БЕЛИ в БГ),че на мен лично ми омръзна да набивам по 50-60 лв за осрами;филипси(кУУл блу;най брекъри и тем подобни шитове).Както и да е,мен ме дразнят затова и си поръчах даже за халогените.Знаеш по диодите,че няма си поръчам някое дръвче.Ако искаш по-натам и за теб и който иска,може да се поръчат.Адски е грозно,ксенон със жълти габарите и жълти дълги.За халогените,до последно се чудех за ей тва екстремно жълто тъй като жълтот си цепи мъглата много повече от стандартана светлина.Досега,не съм чул някой да се е върнал на нормални крушки след като е монтирал ксенон Айде,засега верно стига,че много неща ви наговорих.И то без пари Утре някой тортички ще черпи на срещата