FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Аз предпочитам червено или синьото (което си показал). Бялото ми е малко безлично и не ме кефи.Предпочитам червено, защото дразни очите и не ти позволява да заспиш. Поне на мен така ми действа, а и твоя е червен, червено осветление ще му отива според мен
А някакъв вариант да светят само цифрите и стрелките, като на S клас има ли?
Цитат на: tosco в Януари 17, 2009, 11:16:40 pmА някакъв вариант да светят само цифрите и стрелките, като на S клас има ли? дам,след 20 бисквитени торти става сериозно,възможно е!Само дето все още няма достатъчно туннинг части за наще коли.Монтира се плазмен километраж,оборотомер и заспива.Стрелките са си с подсветка отзад в центъра,така че става.Само няма разработено засега за наще коли.Възможно е по друг начин,ама става дълга и широка
Цитат на: D-train в Януари 17, 2009, 11:12:25 pmАз предпочитам червено или синьото (което си показал). Бялото ми е малко безлично и не ме кефи.Предпочитам червено, защото дразни очите и не ти позволява да заспиш. Поне на мен така ми действа, а и твоя е червен, червено осветление ще му отива според менКомпозиция,наще са оранжеви бре Вмомента съм с пробен червен диод на пепелника,че там най-лесно се монтира/демонтира.
не ме е много готино да ти кажа честно.Напомня ми на аудито което карах преди и знам как боде очите