FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
...и съм изминалкъм 1500км от както съм я взел. И нещо не съм забелязъл да прави регенерация.
Бах мамаму трабваше да е направила вече, според мен. Проследия още някои друг км до към 1000 км. Пък казваш прави принудителна, явно температурни датчици са си в ред, нещо друго е ама какво
Обикновено за да не иска да започне сама да си регенерира има някакъв проблем. Има ли натрупана грешка ?Примерно проблем с ЕГР, проблем с ламбда сонда, дори и поради малко гориво в резервоара може да не иска да регенерира.
Последното нещо за което се сещам е колата да е "лекувана" софтуерно след хардуерно "лекуване" (изтърбушен ДПФ и премахната частта от софтуера за автоматично регенериране).PS:В началото беше писал, че е пишело на диагностиката, че са минати повече от 7000 км от последната регенерация и се чудеше дали е вярно.Ако е вярно, според мен колата няма ДПФ.
Към горния пост, да добавя и няколко температури по време на път!Промяна диференциалното налягане - преди и сега?И накрая, без данни от друг такъв автомобил, аз не съм сигурен самия Енжинерин какво и колко е заложил в картите!