Автор Тема: Как се справяте с нападките насочени към марката КИА  (Прочетена 1066 пъти)

tosco

• Експерт
  • Публикации: 726
Аз така си и казвам, естествено, че е готина ;D ;D yahoo

gadmrusna

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 79
    • ФБ
Току що един ме спря пред Кауфланд и 10 минути ме разпитва за КИАта. Двуоми се човека между Сийд ЕсВи (нямам тука латиница) и Корола. И аз не бях много уверен в агитацията си, щото той се е спрял на същата като мойта - орязаната версия бензин 1,4, а мен ако ме върнат сега ще си взема или дизелка или ако е бензин 1,6 ама ... на .... поциганих се за 4-5 хилядарки лятото. От друга страна ... днеска пък уволниха колега ... не е розово положението.
Верно що не направи някой тема за кризата или нещо в този дух.
Сполай ви!

jorko.b67

• Почетен член
  • Spammer
  • Публикации: 974
"Гадмръсна",не зная с какво се занимаваш , но ако е нещо свързано с търговия , работа с хора , или нещо подобно , ако не ти пука много,много при общуване с непознати хора може да ти намериме работа веднага.Ако утре(26.04) дойдеш на сбирката може да поговорим.НЕМА СТРАШНО,ЕЙ!!!

gadmrusna

• Обичам да пиша ;)
  • **
  • Публикации: 79
    • ФБ
"Гадмръсна",не зная с какво се занимаваш , но ако е нещо свързано с търговия , работа с хора , или нещо подобно , ако не ти пука много,много при общуване с непознати хора може да ти намериме работа веднага.Ако утре(26.04) дойдеш на сбирката може да поговорим.НЕМА СТРАШНО,ЕЙ!!!

То за сбирката добре ама аз съм от Бургас.  ???
Иначе бачкам в голяма фирма за търговия с метали. Гл.счетоводител съм. Преди малко повече от година пък бях в търговията с горивата на едро, пак счетоводител и всичко останало. По принуда бачкам това счетоводство ... така ми се стече живота. Ама си мразя професията и все още мечтая за нещо по ... истинско.
« Последна редакция: Април 26, 2009, 12:55:43 pm от gadmrusna »