Добре Дошли във Форума
Здравейте, КолегиАз също чакам доставка на нов автомобил Кия Просийд и сутринта видях автовоз, на който имаше два чисто нови просийда. За съжаление не е моят, който е бяла перла. Двата Просийда, които бяха на автовоза, бяха GT с черен и син цвят. На някои хора ще им излезе късмета
Цитат на: IvanM33 в Октомври 23, 2023, 10:48:47 amЗдравейте, КолегиАз също чакам доставка на нов автомобил Кия Просийд и сутринта видях автовоз, на който имаше два чисто нови просийда. За съжаление не е моят, който е бяла перла. Двата Просийда, които бяха на автовоза, бяха GT с черен и син цвят. На някои хора ще им излезе късмета Синята е моята, ходих да си я видя даже.Единственото, което не ми допадна е, че нямаше емблема ГТ на решетката...
Цитат на: LUBObe в Октомври 24, 2023, 07:09:25 amЦитат на: IvanM33 в Октомври 23, 2023, 10:48:47 amЗдравейте, КолегиАз също чакам доставка на нов автомобил Кия Просийд и сутринта видях автовоз, на който имаше два чисто нови просийда. За съжаление не е моят, който е бяла перла. Двата Просийда, които бяха на автовоза, бяха GT с черен и син цвят. На някои хора ще им излезе късмета Синята е моята, ходих да си я видя даже.Единственото, което не ми допадна е, че нямаше емблема ГТ на решетката...Да, това е една от промените, според мен също негативна. Това го разбрах от този клип, качен преди 2 дни https://www.youtube.com/watch?v=rhSFyTWF8xAAUTOMMYBIL е експерт на Кия и доста добре обясни. Има и други малки промени. Може да има възможност да се сложи афтърмаркет. Аз съм си слагал Rline на VW.Иначе честито колега. Кога горе-долу я поръча ?
Цитат на: IvanM33 в Октомври 24, 2023, 12:15:59 pmЦитат на: LUBObe в Октомври 24, 2023, 07:09:25 amЦитат на: IvanM33 в Октомври 23, 2023, 10:48:47 amЗдравейте, КолегиАз също чакам доставка на нов автомобил Кия Просийд и сутринта видях автовоз, на който имаше два чисто нови просийда. За съжаление не е моят, който е бяла перла. Двата Просийда, които бяха на автовоза, бяха GT с черен и син цвят. На някои хора ще им излезе късмета Синята е моята, ходих да си я видя даже.Единственото, което не ми допадна е, че нямаше емблема ГТ на решетката...Да, това е една от промените, според мен също негативна. Това го разбрах от този клип, качен преди 2 дни https://www.youtube.com/watch?v=rhSFyTWF8xAAUTOMMYBIL е експерт на Кия и доста добре обясни. Има и други малки промени. Може да има възможност да се сложи афтърмаркет. Аз съм си слагал Rline на VW.Иначе честито колега. Кога горе-долу я поръча ?Благодаря!Преди 1 година я поръчах...Понеже не знам немски, може ли да споделиш кои са останалите разлики освен ГТ логото?
Разликата в огледалото май са по-тънки рамки и копчето за автоматично затъмняване или го няма или е по-скрито.
Между другото - спират 1.6 двигателите от производство заради еко норми... От кога точно, не знам, но...
Цитат на: LUBObe в Октомври 25, 2023, 06:26:50 amМежду другото - спират 1.6 двигателите от производство заради еко норми... От кога точно, не знам, но...От къде имаш тази информация ?
Цитат на: IvanM33 в Октомври 25, 2023, 03:09:19 pmЦитат на: LUBObe в Октомври 25, 2023, 06:26:50 amМежду другото - спират 1.6 двигателите от производство заради еко норми... От кога точно, не знам, но...От къде имаш тази информация ?Не си издавам източниците, но е сигурно на 100%.