Модели автомобили > Sportage
Загуба на ток в движение , отказ да запали
gendo:
Помагайте bravo
Голям проблем стана . Парното нали заработи. Заработи защото имаше.Хлабава връзка на таралежката . Оправи се . Тръгнах на път. Както карам радиото угасна . После тръгна после пак угасна. После светнa abs после светна радиото пак после светна червен брейк . Абе стана дискотека . И най лошото по време на движение угаснаха фарове , сякаш заработи на 2 цилиндъра , мигачи нищо ....едни габарити само светеха . Докараха я до гаража и угасих и сега не иска да запали. Гледах релета всички.Гледах всички и бушони уж. Които чата каза . И сега тръгва да върти са 1 секунда и не . Акумулатор свалях не ще . За качих диагностика даде грешка p0230 и p0504
Бат Герги:
Явно не е било от хлабава връзка на транзистора за управление на вентилатора по вероятно да е проблем с окабеляване някъде. Според мен огледай първо какво се случва под самата бушониера при двигателя. Там най често гният кабели прекъсват се и се окисляват. Поне на tucson от тия години е така. Така че в развий и погледни окабеляването под нея . Иначе грешките едната е уж за ключе на педала на спирачката а другото е за помпа в резервоара и ми се струва че баш там е проблема под бушоните https://youtu.be/445NXwvxYc0?si=IYsiolYR0OgwCkGq
gendo:
Значи отивам сега отключи алармата , имаше ток значи , въртя ключа и ....о запали. Лампите са си добре . Все едно нищо не е било. Само радиото тъмно . Меря акумулатора 10волта на запален двигател пада до 9 и нещо даже. Минус акумулатор - болт купе 10 волта. Минус акумулатор- до 140A главен бушон10 волта до другото болче пак 10 волта.Релетата разменях вчера. Значи пали не е от релета , не е от бушони. Главния бушон 140А също е здрав се оказа. Маса има. Добре ок проблема - паднал акумулатор под 10 волта отива ,и то на запален двигател. Но запали колата . .Сега го зареждам . Но защо вчера на път ми загуби светлините и радио и всичко и лампите станаха на дискотека на таблото. Шаш. Значи е черпил ток от него само за това . А защо не се е зареждал ? Нали беше в движение ? Значи алтернатора е дефектен ли ? Ще проверя като се зареди на угасен двигател и на запален . Не смея да пипам кабели дето не ги знам къде са и какво да търся всъщност. Но алтернатора няма бушони и релета. Не обясними е защо не се зареждаше вчера на път ? Или докаток оправя парното бях на радио на лампа в купе на тоеяа да пробвам длаи духа и да съм го и стискале много ? Чак ме съмнява но такова чудо не бях виждал заради акумулатор.
Бат Герги:
Че то алтернатора ти не зарежда какви са тия 10v на запален двигател предпазителя за алтернатора е horn 15А които е за клаксона при двигателя той е към релерегулатора. И пак ти казвам най вероятно има нещо нередно под самата бушониера с окабеляването. Всичкото това което обясняваш минава през бушоните при двигателя. И светлини и стоп машинка на педала ( тя е вързана и към abs модула) , и помпа в резервоара, захранването на Ел мотора на климатика, радиото предпазител Audio в купето захранването идва пак направо от бушоните при мотора само че през ключа на контакт. Изтегли си безплатната програмата carmin от гугъл магазина там има схеми на колата ти. Но ако не можеш сам да си ги прегледаш нещата по добре си я закарай в сервиз
gendo:
Много ти благодаря . Сервиз в Казанлък някой може ли да каже иска мд ссе прегледа всипко просто дори да зареди акумулатора и почне да зарежда в движение. Тази бушуниера скоро на ИЗУСТ ще я науча така
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия