FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
само в зимни условия съм я карал и дъня климатроника на макс
и на мен ми се наложи да покарам миналата седмица повечко градско.Немога да падна под 6.5 Все си доливам Май нещо нафтата взеха да "оправят" отново
Цитат на: lilostich в Февруари 18, 2009, 10:07:43 amи на мен ми се наложи да покарам миналата седмица повечко градско.Немога да падна под 6.5 Все си доливам Май нещо нафтата взеха да "оправят" отново 6.5 градско Абе верно съм карал само бензинки и може да не се разбирам с оборотите на дизела, ама как ги карате тези коли ... в какви обороти я държите в града ?
Относно..."за колко километра гориво имаш..." , на мен ми се е случвало примерно , ако карам със 130км/ч - тогава ми показва , че с тази скорост мога да измина , примерно още 267 км. Като намаля скоростта , да речем на 90км/ч - веднага ми показва , че мога да измина с наличното гориво примерно 291 км.
Цитат на: Mihailov в Февруари 18, 2009, 01:56:07 pmЦитат на: lilostich в Февруари 18, 2009, 10:07:43 amи на мен ми се наложи да покарам миналата седмица повечко градско.Немога да падна под 6.5 Все си доливам Май нещо нафтата взеха да "оправят" отново 6.5 градско Абе верно съм карал само бензинки и може да не се разбирам с оборотите на дизела, ама как ги карате тези коли ... в какви обороти я държите в града ?ами все на по 2000 об Мани,ама лятото седях все около 5.0-5.2
Даже там дето ти казва колко км ти остават, вчера пишеше 50км и изведнъж показа 4 чертички които мигат ...