FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Да ви похваля шелското гориво, но не сейв поуър, ами хубавото им впауър. Вчера, София-Крушунските водапади и обратно, мръдна само едно деление за моето каране. Като данни на таблото, 355 измината км. Загасих колата на 4.5/100 Ще видя общо колко км ще мина с цял резервоар
Моята Киа харчи учудващо много според мен. Двигателя е 1.4 - 90 коня. Колата се кара само градско. Бензин се сипва от колонката, но е със съмнително качество. И разхода е както следва:Зимата - 10-10.5л/100кмОткакто съм сложил летните гуми - 8.3л/100км.Данните са от борд компютъра.Данните са от ноември месец насам, тъй като оттогава карам колата. Високия разход го оттдавам на това, че съм млад шофьор и още нямам техника на икономично каране. В момента колата е на 28 000 км.П.П.: Относно V-Power на Shell и аз не съм много доволен. Като вървене е същото и най-вероятно си въобразявам, че разхода падна с 1 литър.
Kia Rio 1.4 6spd @ 2300km - 7.4 в града, с нормално каране...докато стане на 10к ще е така. Извънградско при щадящо каране все още дава 6.