FACEBOOK СТРАНИЦАТА НИ
Имам въпрос! Има ли вариант борда да не отчита правилно,търпи ли евентуално някакъв ремонт,какво може да се направи по него? Продължавам да смятам,че тази кола гори много,въпреки,че карам само почти градско.Нарочно заредих 20лв от Лук Оил-7.80л-изминах 53км и ми светна лампата,днес сложих пак 20лв по борда ми показва,че мога да измина 160км като 50км са резервата като средно ми дава 9.8л/100За изминатите киломентри като го изчисля ми излиза почти 14л/100км. Имам да изчиствам една грешка,свети ми лампа за AIRBAG в резултат на падане на акумулатора и все отлагам закачането на компютър.От Русе съм и ,ако някой има идея къде да отидам,мисля ,че няма оторизиран сервиз на Киа,а само представителство.Може ли да й има нещо на колата!За уточнение-1.4 16v cvvt 2007г. Съжалявам,ако нещо не съм се изразила както трябва и благодаря на всички,които ще намерят време по темата!Хубава вечер!
За пореден път си засичам разхода по колонка и по борд. компютър и доста дразнещо, но разликата винаги е от 0,8-1л/100км градско. Последно 7.1л/100 по борда, а в действителност 20л/250км, което прави точно 8/100. При вас как е?!