Добре дошъл/дошла,
Гост
. Моля,
въведи своето потребителско име
или
се регистрирай
.
Изгубил си
активационния е-мейл
?
1 Час
1 Ден
1 Седмица
1 Месец
Завинаги
Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Новини:
Добре Дошли във Форума
Начало
Forum
Помощ
Вход
»
Модели автомобили
»
Carnival
»
Вече полудявам братя
« назад
напред »
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
Автор
Тема: Вече полудявам братя (Прочетена 1771 пъти)
marmorko
Новак
Публикации: 13
Вече полудявам братя
«
-:
Май 21, 2009, 08:01:39 pm »
Ако някой може да ми каже ,братя ,какво му е на ванчето ми и къде има читави сервизи на КИА ще черпя.Вана ми е 2003 година,2.9 TDCI При едно изпреварване ми блокира компесаторната клапа на турбото.Светна ми чека и колата мина в авариен режим.Оправих си я и ходих в сервиза на киа в горубляне да ми изтрият грешката.Платих си чинно 55 лева за дианостика и това се оказа такса за "час на смърта "на вана ми.От сервиза казаха че нищо не били пипали ,но в авариен режим колата работеше много по чисто.При средните обуроти колата почна да ми чука нещо като аванс и на средни обуротиняма мощност.На място колата се форсира нормално,турбото работи ,но в движение е мъртва.Отпушва чак към 3000 обурота.
Някакви идеи?
«
Последна редакция: Май 21, 2009, 08:03:49 pm от marmorko
»
Активен
carnival
Новак
Публикации: 29
Re: Вече полудявам братя
«
Отговор #1 -:
Май 22, 2009, 11:23:45 am »
Не ти ли намирисва на прескочил зъб(зъби) на ангр.ремък? На мен ми смениха ангр.ремък в КБГ-София. От тогава колата се държеше странно, ръмжеше, бучеше, цъкаше аванса от най-малкото натискане, тръгваше късно да опъва. Всичко ми мина през акъла, какви ли не майстори я слушаха, никой не се осмели да си помисли за неправилно зацепен ремък. Освен този, който я оправи. Казва се Владо и всички баровци в Пловдив го знаят, защото в лъскавите сервизи като се осерат, бате Владо им оправя нещата, нищо че гаража му е 3 на 4. Има много в главата и много опит. Потърси го ако искаш ще ти дам Н, на л.с.
«
Последна редакция: Май 22, 2009, 06:30:21 pm от carnival
»
Активен
Митето
Наблюдава денонощно
Master of KIA
Публикации: 4168
1.6-SW CRDI 16V EX;ŠkodaFabia 1.6 MPI AG 2007
«
Отговор #2 -:
Май 22, 2009, 11:45:28 am »
е ако верно се окаже прескочил зъб,верно ще слагам скрита камера в колата,като минавам през сервиза
Поне после да гледам къде са пипали
Активен
carnival
Новак
Публикации: 29
«
Отговор #3 -:
Май 22, 2009, 06:34:41 pm »
Идеята ми за твоя случай е прескачане на ремъка при онази ситуация с изпреварването, когато се е появил проблема. Историята помни такива случаи, че даже и късане на ангр.ремък при натиск за изпреварване или при превключване в надолнище и т.н.
Активен
marmorko
Новак
«
Отговор #4 -:
Май 22, 2009, 07:11:04 pm »
Благодаря ви братя,сега вече съм обеден кога е станала белята.когато ми тестваха колата.Защото така тръгнаха че мен ме заболя сърцето,а на ванчето му се искаше да се изправи на задни копитца и да ги изхвърли майсторите.След теста като се качих на колата ,тя ве4е не беше същата.Като срамежлива девственица след първия път.Едвам се здържах да не им тегля една майна,но!?!Пак ви благодаря и ще сменям или зацепвам пак ангренажния ремък.
. След смяната или зацепването ще кажа за проблема.
«
Последна редакция: Май 22, 2009, 07:27:05 pm от marmorko
»
Активен
marmorko
Новак
Re: Вече полудявам братя ОТ СЕРВИЗИ
«
Отговор #5 -:
Май 31, 2009, 08:13:10 pm »
Здравей те братя ,истината е че няма такава гадост,като пишман сервизите!!!!!!!!
Невероятно ,но факт.колата ми е с дебитомер който не е за моя модел и как се е материялизирал там незнам.Това беше и проблема на колата ми .Няма номер !Няма инициали,но и не е за моя ван.Явно се е преселил от друг автомобил на моя ,а моя е там където е имало нужда
.За сведение,дебитомер за нашия модел е 300 лв.+20 дена доставка.
Но къде е по удобно да си вкараш колата в сервиза и да ти го вземат ,като на мястото на твоя сложат "нещо".Та такаааааааа.
Извод: Не беше ангренаж.Не беше софтуерен проблем.
БЕШЕ КРАДИВО ПЛЕМЕ!
Сега съм с временно поставен оригнален ,до докарване на новия.Колата мърка като коте,бяга като газела и скъсва нервите на другите ванове.
Между другото,БЛАГОДАРНОСТ КЪМ СЕРВИЗ "СУПЕР ДИЗЕЛ"-ОКОЛОВРЪСНОТО
ИМАТ СОФТУЕРА ЗА НАШИТЕ КОЛИ И СА ВЪРХЪТ.ТЕ ОТКРИХА "11-ТЕ РАЗЛИКИ "
«
Последна редакция: Май 31, 2009, 08:20:41 pm от marmorko
»
Активен
Формат за разпечатване
Страници: [
1
]
« назад
напред »