Автор Тема: Относно КИА ШУМА  (Прочетена 1617 пъти)

pepo

• Новак
  • *
  • Публикации: 27
  • Fear of the dark
Относно КИА ШУМА
« -: Юни 16, 2009, 09:16:09 am »
Абе колеги някой няма ли да ми? Помогне имам KIA SHUMA 1.5 16V двувалка, с която напоседък бера много ядове Angry. Разхлопаха ми се предните карета и не мога да си намеря такива. Ония от КИА МОТОРС ми искат по 480лв на каре . Не знае ли някой дали не са заменяеми с друг автомобил, защото като купувах накрайници за кормилната щанга ми дадоха от тойота, масления филтър също от тойота, става въпрос за едно малко магазинче във Варна. Ако някой може да помогне съм готов и на втора употреба . Благодаря ви предварително.
ето я моята кукла

nasko12345

• Новак
  • *
  • Публикации: 7
Re: Относно КИА ШУМА
« Отговор #1 -: Октомври 09, 2009, 09:21:35 am »
да ти кажа тука в този форум никои на никого не пише.аз имам кия сепия твоята е феис лифт на моятакато купе са горе долу еднакви.значи доколкото знам кия ползва двигател и съответно възли на мазда.искам да ти кажа че почти сям сигурен че от някоя 323 фка 16ве ше ти станат а може и от моята да ти паснат незнам.аз пък искам да сменя мотора с такъв като твоя.ти за този мотор кво ше кажеш.моя вече е за ремонт и за това ше търся нов двигател че е по евтино.

D-train

• Почетен член
  • Разбирач ;)
  • Публикации: 335
  • I feel the need for Cee_d!
    • Прайвит Консулт ООД
« Отговор #2 -: Октомври 09, 2009, 11:03:01 am »
Абе колеги някой няма ли да ми? Помогне имам KIA SHUMA 1.5 16V двувалка, с която напоседък бера много ядове Angry. Разхлопаха ми се предните карета и не мога да си намеря такива. Ония от КИА МОТОРС ми искат по 480лв на каре . Не знае ли някой дали не са заменяеми с друг автомобил, защото като купувах накрайници за кормилната щанга ми дадоха от тойота, масления филтър също от тойота, става въпрос за едно малко магазинче във Варна. Ако някой може да помогне съм готов и на втора употреба . Благодаря ви предварително.
ето я моята кукла

Виж тук: www.avtomagazin.bg

Направи запитване за частите, които ти трябват. Иска регистрация и описание на колата и модела (година на производство и т.н.). Дано ти е полезен.

Няма глупави въпроси, има глупави отговори.

Деян

svetlan

• Новак
  • *
  • Публикации: 1
« Отговор #3 -: Октомври 27, 2009, 10:24:05 pm »
    Здравейте колеги току що се регистрирах.Не разбрах дали трябва да създам собствена тема за проблема си,ако има някакъв проблем ме орентирайте.
    Миналата година и аз си купих КИА Шума 1.5i 2000 г и в момента имам следния проблем трябват ми тампони за предния ляв носач. В един магазин на майстора ми са казали че не се продават отделно, а трябва да се купи целия носач който срувал 200лв. Ако някой е сменял само тампоните ми пишете от къде сте ги взели.

murder-ink

• Новак
  • *
  • Публикации: 3
« Отговор #4 -: Ноември 30, 2010, 04:15:53 pm »
аз скоро ги сменях,в гр.Сливница живея и си ги поръчах в един магазин в града,да ти кажа непомня цената но доста по евтини бяха от сервиза на киа